Witam. Mam dosyć dziwny problem.. Mam wgranego najnowszego AMXBANS. Przy wejściu w amxmodmenu na samym końcu zamiast pisać "Amxbans: Screens" pisz "ML_NOTFOUND: SS_BAN.." czy coś takiego. Plik LANG do tego mam wgrany, lecz nie wiem czemu to cholerstwo nie działa ;/
Temat można zamknąć.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
SS Ban nie czyta lang? o.O
Temat rozp. VerShinin, 29.09.2011 20:23
GmAMXBans amxbans ml_notfound lang ss ban ssban plik nie działa problem
Brak odpowiedzi do tego tematu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans, amxbans, ml_notfound, lang, ss, ban, ssban, plik, nie działa, problem
Zakładanie sklepu pod cs 1.6Napisany przez DeroY, 07.11.2024 sklep, cs, problem, cs 1.6, pomoc i 1 więcej |
|
||||
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 gmamxbans, amxbans, freshbans |
|
||||
|
[ROZWIĄZANE] Counter Strike 1.6 problemMam problem z odpaleniem gry Napisany przez Kilkanumerow, 25.10.2024 problem, counter strike 1.6 |
|
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 gmamxbans |
|
||||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 gmamxbans, amxbans, web, php8 i 1 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych