Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

teleport na nożu

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 26.09.2011 22:41

opis klasy:
-teleport na nożu przy jednym machnięciu prawym klawiszem myszki i za każdym razem gdy tylko machnie
-podwójny skok
-dość szybki
- bron m4,deagle

Klasa ma już teleport pod "e" lecz tylko raz może się teleportować więc
proszę o edytowanie klasy by mogła sie teleportować za każdym razem gdy "machnie PPM na nożu"Załączony plik  codclass_faster.sma   2,85 KB  79 Ilość pobrań
  codclass_faster.amxx

Użytkownik gozdek1987 edytował ten post 27.09.2011 07:54


#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 27.09.2011 14:00

Trzymaj !
Gdy się raz steleportujesz to należy odczekać 3 sekundy przed następnym teleportem

Użytkownik radim edytował ten post 27.09.2011 14:01

  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 27.09.2011 14:33

a jak zmienić by od razu to było i czy jest to na nożu a nie na "e"?

#4 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 27.09.2011 14:57

Tak teleportuje się prawym przyciskiem myszy na nożu ! Moim zdaniem ten teleport bez czekania jest bez sensu, nie będę pisał dlaczego bo to chyba jasne.. Ale jak chcesz to masz
  • +
  • -
  • 2

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#5 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 27.09.2011 15:34

Chce by była ona klasą premium bo teraz każdy może nią grac zrób ją pod flagę "g" :)

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 27.09.2011 15:46

Tylko, że flaga "g" jest od cvarów. Czyli jak dasz jakiemuś graczowi tą flagę to będzie mógł przestawiać cvary, np. ilość expa za zabicie, czas mapy itp.
Zrobiłem Ci na flagę "t" ale jak się uprzesz na flagę "g" to Ci zrobię ;P
  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 27.09.2011 16:57

no to np na s - własny poziom G

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 27.09.2011 17:04

Trzymaj ! Flaga "s"
  • +
  • -
  • 2

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 27.09.2011 17:25

Jest bug a wygląda on tak ze jeżeli ktos spróbuje wziąć klasę nie mając premki to normalnie jej nie weźmie tylko później mając jaką kolwiek klasę jak machnie nożem to będzie mógł się teleportować jak faster.

Użytkownik gozdek1987 edytował ten post 28.09.2011 07:54


#10 Droso

    Dawniej HubertTM

  • Support Team

Reputacja: 1279
Godlike

  • Postów:2371
  • Steam:steam
  • Imię:Hubert
  • Lokalizacja:Tomaszów Mazowiecki
Offline

Napisano 28.09.2011 12:17

Zobacz

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!

Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!


#11 gozdek1987

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:108
  • Imię:krystian
  • Lokalizacja:lublin
Offline

Napisano 28.09.2011 12:51

No niestety to samo jest co było próbując wsiąść Fastera nie mając premki nie weźmie się go a nawet bez żadnej klasy ma się jego umiejętności czyli teleport i podwójny skok.

#12 LoLxDe

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.08.2013 11:29

mógłby kto podać tą klase co sie teleportuje bez premki


  • +
  • -
  • 0

#13 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 28.08.2013 16:33

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Autor tematu zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych