Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z serwerem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 sekio

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:270
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 23.09.2011 19:52

witam mam problem z serwerem ponieważ ciągle łapie crashe z takim o to błędem Host_Error: PF_precache_sound_I: 'debris/bustmetal2.wav' Precache can only be done in spawn functions
rozumiem że jest to coś związane z tym dźwiękiem bustmetal2.wav ale nie ogarniam o co dokładanie chodzi a najwazniejsze jak to naprawić.
http://www.youtube.com/watch?v=T0qmmWiGAho
http://elite-skill.eu/

#2 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 23.09.2011 20:09

Nie masz tego pliku w folderze debris. Wrzuc do tego folderu i po strawie.
  • +
  • -
  • 0

#3 sekio

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:270
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 24.09.2011 12:24

no niestety jest tam ale zauważyłem ze to jest prawdopodobnie spowodobowane tym ze są jakies błędy w jednej z klas ale dziwne dlaczego własnie ten błąd wyśietla
http://www.youtube.com/watch?v=T0qmmWiGAho
http://elite-skill.eu/

#4 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 24.09.2011 12:54

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod XProblemy
do
HLDSProblemy


  • +
  • -
  • 0

#5 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 24.09.2011 13:57

Pewnie klase Inzynier z mozliwoscia stawiania dzielka?
  • +
  • -
  • 0

#6 sekio

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:270
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 25.09.2011 14:09

tak mam ta klase
http://www.youtube.com/watch?v=T0qmmWiGAho
http://elite-skill.eu/

#7 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 25.09.2011 20:03

Z ta klasa bylo cos nie tak wiec musisz popatrzec na forum czy nie ma zalatanego tego bugu.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych