Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

CodMod nie działa

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 ChadaWGW

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 22.09.2011 19:38

Znowu mam problem -.-

Wszystko jest na serwerze itp. ale nie działają komendy /klasa itp.

Co zrobić ??

Konsola

Protocol version 48
Exe version 1.1.2.6/Stdio (cstrike)
Exe build: 22:54:48 Aug 15 2011 (5408)
STEAM Auth Serverr
Server IP address 178.19.106.34:27099

Metamod version 1.19p32 Copyright © 2001-2006 Will Day
Patch: Metamod-P (mm-p) v32 Copyright © 2004-2007 Jussi Kivilinna
Metamod comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `meta gpl'.
This is free software, and you are welcome to redistribute it
under certain conditions; type `meta gpl' for details.


AMX Mod X version 1.8.1.3711 Copyright © 2004-2006 AMX Mod X Development Team
AMX Mod X comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `amxx gpl'.
This is free software and you are welcome to redistribute it under
certain conditions; type 'amxx gpl' for details.

[DPROTO]: Version 0.8.73 Linux
[DPROTO]: Loading config './dproto.cfg'
[DPROTO]: LoggingMode = 2
[DPROTO]: Config sucessfully loaded.
[DPROTO]: Done.
scandir failed:/home/serwery/27099/SAVE
scandir failed:/home/serwery/27099/./valve/SAVE
scandir failed:/home/serwery/27099/./platform/SAVE
L 09/22/2011 - 20:14:06: -------- Mapchange to de_dust2 --------
stray key in process_key: item_getiteminfo 63
L 09/22/2011 - 20:14:06: [AMXX] Plugin file open error (plugin ViP.amxx)
L 09/22/2011 - 20:14:06: [AMXX] Plugin file open error (plugin m_gilr.amxx)
L 09/22/2011 - 20:14:06: [AMXX] Plugin file open error (plugin kopnij_garant.amxx)
L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] Plugin file open error (plugin codshop.amxx)
L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] Plugin CodMod.amxx failed to load: Module/Library codzik required for plugin. Check modules.ini.
L 09/22/2011 - 20:14:07: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: models/player/agilr/agilr.mdl (Line 18 of new_weapons.ini)
L 09/22/2011 - 20:14:07: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: models/player/ctgilr/ctgirl.mdl (Line 19 of new_weapons.ini)
[AMXX] Zaladowano 6 adminow z pliku
L 09/22/2011 - 20:14:07: Function ResetHUD was not found
L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] Run time error 19 (plugin codclass_partyzant.amxx) - debug not enabled!
L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] To enable debug mode, add debug after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Looking up breakpad interfaces from steamclient
Calling BreakpadMiniDumpSystemInit

Executing AMX Mod X Configuration File
Czestotliwosc wyswietlania wiadomosci: 10:00 minut
Server logging data to file logs/L0922039.log
L 09/22/2011 - 20:14:07: Log file started (file logs/L0922039.log) (game cstrike) (version 48/1.1.2.6/Stdio/5408)
L 09/22/2011 - 20:14:07: Server cvar mp_logdetail = 3
L 09/22/2011 - 20:14:07: Server cvar sv_logblocks = 1
Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.

Hiroshima (22.09.2011 19:37):
dać logi?

  • +
  • -
  • 0

#2 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 22.09.2011 19:48

L 09/22/2011 - 20:14:07: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: models/player/agilr/agilr.mdl (Line 18 of new_weapons.ini)
L 09/22/2011 - 20:14:07: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: models/player/ctgilr/ctgirl.mdl (Line 19 of new_weapons.ini)

zle podales folder do bronie

 
[CODE]
L 09/22/2011 - 20:14:06: [AMXX] Plugin file open error (plugin ViP.amxx)
L 09/22/2011 - 20:14:06: [AMXX] Plugin file open error (plugin m_gilr.amxx)
L 09/22/2011 - 20:14:06: [AMXX] Plugin file open error (plugin kopnij_garant.amxx)
L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] Plugin file open error (plugin codshop.amxx)
[/CODE]
brak tych plikow z folderze plugins
 
[code]L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] Plugin CodMod.amxx failed to load: Module/Library codzik required for plugin. Check modules.ini.
jakis modul nie odblokowany

Użytkownik BaQStiC edytował ten post 22.09.2011 19:49

  • +
  • -
  • 0

#3 ChadaWGW

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 22.09.2011 19:51

A jak to naprawić ??

Bo rs,y działają itp. tylko sam Cod nie działa
  • +
  • -
  • 0

#4 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 22.09.2011 19:52

wyłącz GHW i wgraj te pliki co brakuje (czyt. pluginy *.amxx)
I pokaz modules.ini

Użytkownik BaQStiC edytował ten post 22.09.2011 19:52

  • +
  • -
  • 0

#5 ChadaWGW

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 22.09.2011 20:00

Zawartość modules.ini :



;;;
; To enable a module, remove the semi-colon (;) in front of its name.
; If it's not here, simply add it its name, one per line.
; You don't need to write the _amxx part or the file extension.
;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time. Use ;;
;; amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;mysql
;sqlite

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; Put third party modules below here. ;;
;; You can just list their names, without the _amxx ;;
;; or file extension. ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;; These modules will be auto-detected and loaded ;;
;; as needed. You do not need to enable them here ;;
;; unless you have problems. ;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

fun
engine
fakemeta
geoip
sockets
regex
nvault
cstrike
csx

Tutaj są pliki które się przydadzą ja już ide

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#6 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 22.09.2011 21:11

To teraz czytaj post wyzej.
  • +
  • -
  • 0

#7 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 06:26

Wyłączaj wszystkie pluginy pokoleji, albo wgraj od nowa codmoda..
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#8 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 23.09.2011 08:46

L 09/22/2011 - 20:14:07: Function ResetHUD was not found
L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] Run time error 19 (plugin codclass_partyzant.amxx) - debug not enabled!
W pluginie z klasą partyzant, w plugin_init, jest zarejestrowana funkcja ResetHUD, która nie występuje w kodzie. Usuń rejestrację tego eventu lub stwórz funkcję ResetHUD.

L 09/22/2011 - 20:14:07: [AMXX] Plugin CodMod.amxx failed to load: Module/Library codzik required for plugin. Check modules.ini.
Nie masz nigdzie zarejestrowanej biblioteki "codzik". Domyślam się, co powoduje błąd. http://amxx.pl/topic...dmw-mod-sklep/. Usuń to, to jest do starego CoD'a.
  • +
  • -
  • 0

#9 ChadaWGW

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 23.09.2011 13:30

Zrobiłem wszystko i nie działa
  • +
  • -
  • 0

#10 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 13:48

Skoro masz nowego CodMod'a to po co dodawałeś sklep ze starego ?xD
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#11 ChadaWGW

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 23.09.2011 14:07

Najważniejsze że działał ...

Wyłączyłem też Sklep i nic :/
  • +
  • -
  • 0

#12 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 15:21

Działał jak nie było sklepu ! Wyłączyć, a usunąć to co innego ! Zapodaj sma to Ci usunę !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#13 ChadaWGW

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 23.09.2011 16:17

Łap

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#14 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 16:22

Trzymaj, jak dalej nie będzie działać to wyłącz klasę partyzant.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#15 ChadaWGW

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 23.09.2011 16:32

Okej zaraz napisze czy zadziałało

Nie działa , nadal nie ma , /klasa , /perk

itp.

Dobra temat do zamknięcia - reinstaluje serwer

Użytkownik ChadaWGW edytował ten post 23.09.2011 16:24

  • +
  • -
  • 0

#16 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7173
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 23.09.2011 16:50

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Rozwiązane

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych