Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PHP

Problem z Tabelka Serwerow

PHP

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cheaters

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -9
Mniej niż zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Moszczenica
Offline

Napisano 22.09.2011 18:27

Cześć :D

Mam chęć założyć sieć na domenie .eu !
I Robie już sobie styl szykuję i robie tabelke online
proszę Demo !
Cs-****.***.**
Ta Tabelka nie czyta mi tych danych

Dane Serwera z tego pliku p.php

$srv[]=array(
'nazwa'=>'CodMod',
'ip'=>'Tutaj IP',
'hltv'=>'',
'on'=>1,
'new'=>0);


proszę o Pomoc !
kasza (23.09.2011 08:02):
Link zbędny.

Użytkownik kasza edytował ten post 23.09.2011 08:02
link


#2 Wisnia18

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:227
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.09.2011 20:45

Tabelkę GameQ czy kod ?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Cheaters

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -9
Mniej niż zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Moszczenica
Offline

Napisano 23.09.2011 20:03

To jest kod ten do serwera za p.php

To jest kod z p.php

<?php
error_reporting(E_ALL);
require_once('class.hlsocket.php');



$automatyczne_odswiezanie=10; // Co ile sekund tabela się odświeża. 0 - wyłącza.



$srv[]=array(
'nazwa'=>'CodMod',
'ip'=>'Wpisac IP',
'hltv'=>'',
'on'=>1,
'new'=>0);

for($i=0;$i<count($srv);$i++)
{
if($srv[$i]['on'])
{
$ip=explode(':',$srv[$i]['ip']);
$hlsocket = new HLSocket($ip[0], $ip[1]);
$info=$hlsocket->details();
if($info['map'] == '')
{
$info['status'] = "<img src=\"offline.png\" border=\"0\" alt=\"OFFLINE\" />";
}
else
{
$info['status'] = "<img src=\"status.png\" border=\"0\" alt=\"ONLINE\" />";
}
$srv[$i]['map']=$info['map'];
$srv[$i]['status']=$info['status'];
$srv[$i]['players']=$info['players'];
$srv[$i]['max']=$info['max'];
$hlsocket->close();
}
}
?>



#4 Dudzio22

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 15.11.2011 18:57

Wklej to tam gdzie chcesz mieć tę tabelkę jeżeli np w phpby przemo to wejdź w Ogłeszenia forum i też to wklej.

<td class="row1" align="center"><b><a rel="nofollow" href="steam://connect/IP_SERWERA">NAZWA_SERWERA</td>
<td class="row1" align="center"><b>IP_SERWERA</b></font></td>
<td class="row1" align="center"><b>TYP_SERWERA</font></td>
<td class="row1" align="center"><b>ILOSC_SLOTOW</font></td>

<td class="row1" align="center"><img src="http://s247.photobuc...line.gif"></td>
<td class="row1" align="center"><a href="hlsw://IP_HLSW" rel="nofollow"><img src="http://s247.photobuc....png"></a></td>
<td class="row1" align="center"><a href="steam://connect/IP_SERWERA" rel="nofollow"><img src="http://s247.photobuc...></a></td></tr>
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: PHP

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych