Czy jest taki cod?
Nowy
22.09.2011
Siema, kolega ma cod mod 90k lvl i może sobie zwiększyć nawet do 300k lvl bo ma w tym modzie mnożnik czy coś w tym rodzaju a nie chce mi on go udostępnić
. Więc mam pytanie skąd można pobrać takiego cod moda powyżej 90k lvl???
Czy w zwykłym cod można coś takiego ustawić jeżeli tak to ktoś pomógłby mi to zrobić?
NIE WAŻNE JAKI COD CZY STARY CZY NOWY

Czy w zwykłym cod można coś takiego ustawić jeżeli tak to ktoś pomógłby mi to zrobić?

NIE WAŻNE JAKI COD CZY STARY CZY NOWY

radim
22.09.2011
Do CodMod'a Nowego, aby zwiększyć lvl np. na 98163987164234
wystarczy w codmod.cfg zmienic cod_maxlvl

Nowy
22.09.2011
A co są jakieś problemy?
Grałem na jednym takim serwie 45k lvl oczywiście cod nowy. Ping +150 lagi, nie można wbić na serwer,niektóre itemy nie działają itp...

Goliath
22.09.2011
Do CodMod'a Nowego, aby zwiększyć lvl np. na 98163987164234
wystarczy w codmod.cfg zmienic cod_maxlvl
I minusowy lvl gwarantowany

A co są jakieś problemy?
Grałem na jednym takim serwie 45k lvl oczywiście cod nowy. Ping +150 lagi, nie można wbić na serwer,niektóre itemy nie działają itp...
Takie serwy są głównie zakładane przez dzieci i/lub noobów, które wybierają najtańszy i najgorszy hosting, jako tylko jest.
Nowy
22.09.2011
Ok, dzięki za wszystko
Więc da się bez zbędnej pracy jeszcze raz dzięki
I mam takie pytanka na koniec:
1.Czy ownserver to dobry hosting?
2.Jeśli gracze będą dawali sobie po 1k w kondycje i wpiszą komendę w cs cl_f zapomniałem co dalej... 99999 to nie będzie lagów/większego pingu na serwie?
I przepraszam za Off-topa ale żeby już nie zaśmiecać forum upcham wszystkie pytania tu

1.Czy ownserver to dobry hosting?
2.Jeśli gracze będą dawali sobie po 1k w kondycje i wpiszą komendę w cs cl_f zapomniałem co dalej... 99999 to nie będzie lagów/większego pingu na serwie?
I przepraszam za Off-topa ale żeby już nie zaśmiecać forum upcham wszystkie pytania tu

Goliath
22.09.2011
O tym hostingu mówiłem.1.Czy ownserver to dobry hosting?
Raczej nie.2.Jeśli gracze będą dawali sobie po 1k w kondycje i wpiszą komendę w cs cl_f zapomniałem co dalej... 99999 to nie będzie lagów/większego pingu na serwie?
Adminek AMXX.PL
22.09.2011
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: pogadali.
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: pogadali.
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL