Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Krotsza mozliwosc zapisu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Itachi

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • Imię:Lukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.09.2011 19:03

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "Plugin do rate"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Shakira"
new bool:interp[33][33]
/*
1- Ex_Interp 0.01
2- Ex_Interp 0.02
3- Ex_Interp 0.03
4- Ex_Interp 0.04
5- Ex_Interp 0.05
6- Menu wyboru
*/

public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)

register_event("HLTV", "Nowa_Runda", "a", "1=0", "2=0")
}



public Nowa_Runda(id)
{
if (interp[id][6])
{
wybierzinterp(id)
interp[id][6] = false;
}

set_hudmessage (0, 255, 255, -1.0, 0.1, 2, 2.0, 5.0, -1)
show_hudmessage(0, "Ex_Interp i rate Zostaly automatycznie ustawione ")
if (interp[id][1])
{
client_cmd(id, "ex_interp 0.01")
client_cmd(id, "cl_irate 25000")
}
if (interp[id][2])
{
client_cmd(id, "ex_interp 0.02")
client_cmd(id, "cl_irate 25000")
}
if (interp[id][3])
{
client_cmd(id, "ex_interp 0.03")
client_cmd(id, "cl_irate 25000")
}
if (interp[id][4])
{
client_cmd(id, "ex_interp 0.04")
client_cmd(id, "cl_irate 25000")
}
if (interp[id][5])
{
client_cmd(id, "ex_interp 0.05")
client_cmd(id, "cl_irate 25000")
}

}
public client_putinserver(id){

interp[id][6] = true;
}
public wybierzinterp(id){
new menuinterp=menu_create("Jaki wybierasz interp?","cbwybierzinterp");

menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.01");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.02");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.03");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.04");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.05");

menu_display(id, menuinterp,0);
return PLUGIN_HANDLED;
}
public cbwybierzinterp(id, menu, item){
switch(item){
case 0:{
interp[id][1]= true;
}
case 1:{
interp[id][2]= true;
}
case 2:{
interp[id][3]= true;
}
case 3:{
interp[id][4]= true;
}
case 4:{
interp[id][5]= true;
}
}
menu_destroy(menu);
return PLUGIN_HANDLED;
}


Jest mozliwosc krotszego zapisu?

Użytkownik Itachi edytował ten post 21.09.2011 19:04

  • +
  • -
  • 0

#2 ^Grzyboo

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 239
Wszechwidzący

  • Postów:461
  • Imię:Grzyboo
  • Lokalizacja:Tak
Offline

Napisano 21.09.2011 19:23


/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "Plugin do rate"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Shakira"

/*
1- Ex_Interp 0.01
2- Ex_Interp 0.02
3- Ex_Interp 0.03
4- Ex_Interp 0.04
5- Ex_Interp 0.05
6- Menu wyboru
*/

new intoption[33];

public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)

register_event("HLTV", "Nowa_Runda", "a", "1=0", "2=0")
}


public Nowa_Runda(id)
{
if (!intoption[id])
{
wybierzinterp(id)
return PLUGIN_HANDLED;
}

set_hudmessage (0, 255, 255, -1.0, 0.1, 2, 2.0, 5.0, -1)
show_hudmessage(0, "Ex_Interp i rate Zostaly automatycznie ustawione ")


client_cmd(id, "ex_interp 0.0%d", intoption[id])
client_cmd(id, "cl_irate 25000")
return PLUGIN_HANDLED;
}
public client_putinserver(id){

intoption[id] = 0;
}
public wybierzinterp(id){
new menuinterp=menu_create("Jaki wybierasz interp?","cbwybierzinterp");

menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.01");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.02");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.03");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.04");
menu_additem(menuinterp,"Ex_interp 0.05");

menu_display(id, menuinterp,0);
return PLUGIN_HANDLED;
}
public cbwybierzinterp(id, menu, item)
{
intoption[id] = item+1;
menu_destroy(menu);
return PLUGIN_HANDLED;
}


Try this

Użytkownik ^Grzyboo edytował ten post 21.09.2011 19:24

  • +
  • -
  • 1

#3 Itachi

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • Imię:Lukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.09.2011 19:32

Thx :P
  • +
  • -
  • 0

#4 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 21.09.2011 20:25

Nie wiem czy tak będzie lepiej, ale jest chyba krócej ;]
public wybierzinterp(id){
new menuinterp=menu_create("Jaki wybierasz interp?","cbwybierzinterp");

new formats[64];
for(new i=1; i<6; i++) {
formatex(formats, 63, "Ex_interp 0.0%i", i);
menu_additem(menuinterp, formats);
}

menu_display(id, menuinterp);
return PLUGIN_HANDLED;
}

  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#5 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.09.2011 21:24

lepiej tak ;)
Spoiler

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych