Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wysokie pingi na Lanie


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 17.09.2011 15:09

Witajcie, po miesiącu przerwy chciałem z kumplem pograć tradycyjnie na lanie ;P

2 pc podpięte Kablem RJ45, przez ten miesiąc jedyne co zmieniłem to antywirusa (na Avasta :|) i kiedy wbijam na serw hostującego mam pingi ponad 150 i niesamowite ścinki :/ podejrzewałem avasta że mi lapa zamula więc go usunąłem i dalej problem jest taki sam

Ktoś wie może co jest przyczyną ?
Jakbym miał coś podesłać to pisać, postaram się to wstawić :)
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#2 Mandez

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Łańcut
Offline

Napisano 17.09.2011 17:01

zainstaluj najnowsze sterowniki do karty sieciowej. zobacz czy nie masz połączanych innych połączeń typu hamachi, lub zwykłe połączenie internetowe.
  • +
  • -
  • 0

#3 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 17.09.2011 17:34

jaki system operacyjny? odpalasz serwer przez "new game" przez narzedzie ze Steam?
  • +
  • -
  • 0

#4 Droso

    Dawniej HubertTM

  • Support Team

Reputacja: 1279
Godlike

  • Postów:2371
  • Steam:steam
  • Imię:Hubert
  • Lokalizacja:Tomaszów Mazowiecki
Offline

Napisano 17.09.2011 18:12

Możliwe że to przez Avasta kumpel mówił ze jak go wyłączył w opcjach to mu ping spadł ale skoro go usunąłeś ...
Dzieje się tak jak ty jesteś Hosterem lub Kumpel?
  • +
  • -
  • 0

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!

Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!


#5 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 18.09.2011 11:10

Kumpel hostuje ja się podpinam ;P
oby 2 pc system Windows XP Service Pack 3
Tak hoster odpala przez new game ja wbijam do niego przez connect

I w czasie gry mam odpiętego neta
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych