Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PokeMod

Problem z Pokemodem.

PokeMod Pokemod.

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 DeDoK

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Przasnysz
Offline

Napisano 17.09.2011 14:14

Problem z pokemodem.

Pokemon Eevee nie chcę ewoluować w Glaceona i Leafona. Możecie przypuszczać dlaczego? Jest ustawione żeby za pomocą odpowiedniego itemu ale nie chce ; /

I czy można grać na Pokemodzie z botami.
  • +
  • -
  • 0

#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 17.09.2011 15:07

Opisz dokładniej jak nie chce ewoluować. Co pisze w pokedex ? Czy przez item'em trzeba ewoluować ? Szansa na ewoluowanie zależy od poziomu, np. jak masz 1 lvl to masz 1% szanse na ewoluoację, a jak masz np. 100 lvl to masz 100%. Wgl to pokaż mi pokemon.ini i items.ini

Nie można grać z botami. Znaczy można włączyć podboty, ale nie będą wybierać pokemonów, używać skill'i, item'ów itp.

Użytkownik radim edytował ten post 17.09.2011 15:07

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 DeDoK

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Przasnysz
Offline

Napisano 17.09.2011 18:33

Pisze że nie lubi kamienia.
  • +
  • -
  • 0

#4 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 17.09.2011 18:45

Pewnie dajesz mu inny kamień, jaki jest wpisany w pokemon.ini. Daj mi pokemon.ini i powiedz jaki kamień mu dajesz.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#5 DeDoK

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Przasnysz
Offline

Napisano 17.09.2011 19:09

Jest odpowiedni item, ponieważ są zrobione nowe. A teraz nie mogę dać pokemon.ini, bo nie mam dostępu do niego.
  • +
  • -
  • 0

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 17.09.2011 19:15

Daj mi item.ini i pokemon.ini. One są w addons>amxmodx>config>pokemon. Abyt wrzucić je do posta to naciskasz w prawym dolnym rogu posta "Więcej Opcji" i na dole pod "Dodaj Plik" pisze "Spróbuj przełączyć na standardowe wysyłanie plików" naciskasz to i znowu "Dodaj Plik" i wrzucasz.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 MisioZelka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:91
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Zduńska Wola
Offline

Napisano 29.09.2011 19:56

Błędy przy kompilacji? Pokaż logi ew. error logi.
  • +
  • -
  • 0
PokeMod V2 By MisioZelka - Na Sprzedaż.
Edytuje PokeMod'a na zlecenie.

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 02.10.2011 11:04

@up
Kto tu wgl mówi o kompilacji ? Errorów z takiego problemu nie będzie..

@topic
udostępnij pokemon.ini i item.ini
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 MisioZelka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:91
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Zduńska Wola
Offline

Napisano 03.10.2011 19:56

@up radim jak nie będzie errorów z tego? Jeżeli wpisał błędny item to wyskoczy mu w logach że nie ma takiego itemu -.- Więc nie odzywaj się jak nie wiesz....
  • +
  • -
  • 0
PokeMod V2 By MisioZelka - Na Sprzedaż.
Edytuje PokeMod'a na zlecenie.

#10 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 04.10.2011 19:26

Jak wpisał błędny item przy pokemonie w pokemon.ini to po prostu będzie pisało w pokedex (NONE) przy pokemonie, więc o jakie errory chodzi ?
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#11 MisioZelka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:91
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Zduńska Wola
Offline

Napisano 05.10.2011 10:34

W LOGACH kolego nie w pokedexie... Sam raz tak miałem item poprostu nie działał...
  • +
  • -
  • 0
PokeMod V2 By MisioZelka - Na Sprzedaż.
Edytuje PokeMod'a na zlecenie.

#12 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 05.10.2011 18:22

Jak nie działał ? Dodałeś do pokemon.ini a w item.ini nie ? Czy w jakiś inny sposób ? Opisz dokładniej to się przekonamy czy w logach to wyskoczy :)
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#13 sNH.

    Czy MisieQ ukradł ciasteczko?

  • Power User

Reputacja: 297
Wszechwidzący

  • Postów:1070
  • Steam:steam
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Ełk
Offline

Napisano 05.10.2011 18:26

Daj items.ini i pokemon.ini
  • +
  • -
  • 0

#14 MisioZelka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:91
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Zduńska Wola
Offline

Napisano 08.10.2011 09:40

@radim
za przeproszeniem TY TUKU. Nie rozumiesz że item jest wpisany do items.inl w pokemon.inl też było tylko poprostu nie chciał działać... Może poprostu dał taki kamień jakiego pokemona jest nazwa i dlatego nie działa...
  • +
  • -
  • 0
PokeMod V2 By MisioZelka - Na Sprzedaż.
Edytuje PokeMod'a na zlecenie.

#15 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 11.10.2011 16:41

@up
i tak nic w logach nie wyskoczy, a jak wyskoczy to zwrócę Ci godność, tylko podaj przykład !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: PokeMod, Pokemod.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych