Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Edytowanie CoD'a


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Track

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Skc
Offline

Napisano 17.09.2011 09:53

Proszę o edytowanie niżej wymienionych rzeczy w pliku .sma podanym w załączniku.

W sklepie:
mala apteczka-3000$
srednia apteczka-5000$
duza apteczka-6000$
Maly exp-dostaje 300expa za 7000$
Duzy exp-dostaje 500expa za 10000$

Usuniecie frakcji zeby klasy byly w liscie jedna pod drugą.

Następnie dodanie do klasy:
rambo- dodanie 2 dynamitów, i famasa
terminator- dodanie m4a1
Wolny strzelec - dodanie aka47, famas i 2 dynamitów
Szturmowiec- dodanie 2 dynamitów
strzelec wsparcia- dodanie galil
Profesjonalny Wojak- dodanie galil i 2 rakiet
Kapitan- dodanie 1 rakiety
Strzelec Wyborowy- dodanie 1 dynamitu

Proszę jeszcze o jedno. Chciałbym wiedzieć pod jaką flagą jest VIP.


Z góry dzięki za pomoc. Oczywiście dam plusy.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika Poszukuje adminów!

#2 dzej-dzej

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Mazury
Offline

Napisano 19.09.2011 11:41

Proszę już po kompilacji tak jak napisałeś. Sprawdź flagę ''t'' o ile mi się dobrze wydaje to korzystasz z tego samego moda co ja.



Dołączona grafika

Użytkownik dzej-dzej edytował ten post 20.09.2011 15:50
Upraszanie się o punkty reputacji jest niemile widziane, posty typu "za darmo tego nie dostaniesz również"

  • +
  • -
  • -1
Grafika na zlecenie
GG:34102073

#3 Track

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Skc
Offline

Napisano 19.09.2011 16:05

Po pierwsze sklepu nie edytowałeś. Doświadczenia dostaje się tyle co wcześniej. Klas nie sprawdzałem a co do flagi "t" to ona zabiera klasy premium a nie Vip'a. Czekam na dalszą pomoc.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika Poszukuje adminów!

#4 dzej-dzej

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Mazury
Offline

Napisano 19.09.2011 16:53

ok nie doczytałem, poprwione, Vip'a masz pod flagą ''a''.Łap

Użytkownik dzej-dzej edytował ten post 20.09.2011 15:49

  • +
  • -
  • 0
Grafika na zlecenie
GG:34102073

#5 Track

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Skc
Offline

Napisano 19.09.2011 17:51

Wiesz co Ty gadasz człowieku? Pod flagą "a" masz immunitet ...
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika Poszukuje adminów!

#6 dzej-dzej

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Mazury
Offline

Napisano 19.09.2011 20:29

dalej jestem przekonany ze to flaga t daje vipa

Użytkownik dzej-dzej edytował ten post 19.09.2011 21:25

  • +
  • -
  • 0
Grafika na zlecenie
GG:34102073

#7 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 19.09.2011 20:32

Ale tez nie bedzie immunitetu?? lol
  • +
  • -
  • 0

#8 dzej-dzej

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Mazury
Offline

Napisano 20.09.2011 00:17

Jak da flagę ''at'' to będzie.
  • +
  • -
  • -1
Grafika na zlecenie
GG:34102073

#9 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 13:48

Dzej dzej jak nie wiesz to nie rób. Flaga "a" to immunitet. Każdy H@ ma tą flagę, dzięki której nie może on zostać zbanowany ani slapowany etv. i może dawać expa, zależy na jaką flagę jest ustawione.

Nie ma określonej flagi dla Vip'a. Sam sobie wybierasz. Domyślnie jest ADMIN_LEVEL_H(czyli flaga "t"). Vipa masz pod flagą "t"
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#10 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 20.09.2011 15:21

pod jaką flagą jest vip ustalasz tylko i wylącznie w pluginie , amxx nie ma domyślnie w sobie czegoś takiego jak vip
  • +
  • -
  • 0

#11 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 20.09.2011 15:27

@DarkGL - zgadza się... ale danie VIPa na flage "a" to moim zdaniem glupi pomysl. Od czego są "wlasne poziomy dostepu" tj. ADMIN_LEVEL_
  • +
  • -
  • 0

#12 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 15:33

Obejrzałem sma i on ma tam VIP'a dodanego na flagę ADMIN_LEVEL_H. Nie wiem na co patrzył ten Dzej-Dzej tylko wprowadza błąd, więc prosiłbym dla niego kolejnego minusa.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#13 dzej-dzej

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 24
Życzliwy

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Mazury
Offline

Napisano 20.09.2011 15:48

Może się nie znasz, jak nie widzisz to przerobiłem coda toż mówie sam korzystam z takiego moda więc wiesz.
  • +
  • -
  • 0
Grafika na zlecenie
GG:34102073

#14 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 15:54

Pisz po "polskiemu"... I to nie pierwszy raz, gdzie wygadujesz takie bzdury, że się w głowie nie mieści. Moja rada "WYLOGUJ" Już nie bd offtopował
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#15 Track

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Skc
Offline

Napisano 20.09.2011 18:42

Dzięki za pomoc. Zobaczę flagę "h".
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika Poszukuje adminów!

#16 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 18:43

Track, ADMIN_LEVEL_H to jest flaga "t"
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#17 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7173
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 20.09.2011 18:48

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych