Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Questy do Nowego Cod'a

CoD Nowy Cod questy muzzi nowy cod zadania new questy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#1 Muzzi

    Guru

  • Przyjaciel

Reputacja: 226
Wszechwidzący

  • Postów:772
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 11.09.2011 20:13

*
Popularny

Questy do Nowego Cod'a

by Muzzi Ver. 1.0


Jest to przerobiony plugin DarkGL'a questy do diablo, przerobiłem to aby działało pod Cod'a Nowego. Jeżeli widzicie jakieś błędy pisać w temacie.


Dołączona grafika

Aby dodać questy wystarczy tak jak tutaj poniżej.

Tutaj dodajemy Przedziały levelowe.

new const przedzial[][] =
{
{1,50},
{51,100},
{101,200},
{201,401}
}



Tutaj wpisujemy opis questa.
Pierwszy przykład
{ przedział levelowy, ile musisz zabić, "jaką klase musisz zabić", "ile dostaniesz expa" }


new const SpisQuest[][] =
{
{1,2,"Komandos","300"},
{2,5,"Snajper","400"},
{3,8,"Obronca","650"}
}



No i pozostały informacje co i jak.
Co zabijamy i jaka nagroda.

new const QuestyInfo[][] =
{
"Zabij 2 Komandosow",
"Zabij 5 Snajperow",
"Zabij 8 Obroncow"
}

new const QuestyInfoExp[][] =
{
"(Nagroda 300 doswiadczenia)",
"(Nagroda 400 doswiadczenia)",
"(Nagroda 650 doswiadczenia)"
}



Dodatkowo w kodzie, można zmienić prefix przed menu, [NazwaSieci.pl].
Mam nadzieje, iż nie namieszałem tak strasznie ;)
Plugin wystarczy wgrać na serwer i dodać plugin pod pluginem CODMod.


Dołączona grafika

Wymagane dodatkowe Moduły:
#include <ColorChat>
#include <codmod>




Jeżeli zobaczycie jakieś błędy pisać, postaram się naprawić to co nie działa.
Plugin został napisany od razu po udostępnieniu questów darkgl'a lecz niestety nie był publikowany.
Mam nadzieję iż nie ma aż tak strasznie rażących błędów ;)

Załączone pliki


Użytkownik Muzzi edytował ten post 11.09.2011 20:18

  • +
  • -
  • 13

#2 Dr. Weed

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:76
  • GG:
  • Imię:Matthew
  • Lokalizacja:Amsterdam
Offline

Napisano 11.09.2011 20:29

sciagne dodam jakies questy i sprawdze jak smiga :)
178.32.240.188:27015 cod mod

178.32.240.188:27016 super hero

178.32.240.188:27031 ffa+bf2

#3 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 11.09.2011 20:35

http://amxx.pl/topic...isjeaka-questy/
  • +
  • -
  • -2

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#4 Muzzi

    Guru

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 226
Wszechwidzący

  • Postów:772
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 11.09.2011 20:44

[size=4]Jest to przerobiony plugin DarkGL'a questy do diablo, przerobiłem to aby działało pod Cod'a Nowego[/size]
Plugin został napisany od razu po udostępnieniu quest&#243;w darkgl'a lecz niestety nie był publikowany.

To nie jest to samo co dałeś.
Jest to przeróbka kodu Dark'a
  • +
  • -
  • 0

#5 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 12.09.2011 06:07

Dark potrafię czytać ;P
Muzzi, ale po co drugie questy, skoro już są do coda xD
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#6 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 12.09.2011 06:34

Questy darka są lepsze bo:
- zapisują się,
- jest przedział poziomów,
- łatwe dodanie dodatkowych questów.

To chyba na tyle.
  • +
  • -
  • 0

#7 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 12.09.2011 11:55

Ładnie + !
  • +
  • -
  • 0

#8 Muzzi

    Guru

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 226
Wszechwidzący

  • Postów:772
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 12.09.2011 16:54

Questy darka są lepsze bo:
- zapisują się,
- jest przedział poziomów,
- łatwe dodanie dodatkowych questów.

To chyba na tyle.


Chłopczę, questy Darka są do diablo moda, ja je przerobiłem tak aby działały do Cod moda, plus dodałem takie menu od siebie :)
  • +
  • -
  • 0

#9 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 12.09.2011 17:08

Właśnie wiem. Ale on się pytał po co 2 Questy no to mu napisałem dlaczego są lepsze :)
  • +
  • -
  • 0

#10 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 14.09.2011 11:39

Szkoda ze nie ma żadnego urozmaicenia :)
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#11 Ciuchcia:D

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:187
  • Imię:Ciuchcia
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 16.09.2011 04:49

Szkoda ze jeszcze nie zostalo upublikowane do coda starego :(
  • +
  • -
  • 0

#12 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.09.2011 16:55

Przepraszam, że zapytam... To działa w ogóle O.o?
Po wybraniu jakiegoś questu menu już się nie otwiera...
Po zabiciu klasy np. Snajper nalicza poprawnie. Jednak warunek sprawdzający czy zadanie zostało wypełnione również nie działa... Po prostu licznik leci dalej po zabiciu wymaganej liczby osób...
  • +
  • -
  • 0

#13 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 17.09.2011 16:59

A może sma, menu nie wyświetla się dopóki nie wypełnisz obecnej misji lub nie napiszesz /resetquesty - tak na diablo było.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#14 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.09.2011 17:51

Noo doobra, ale nalicza wam i rozdaje nagrody poprawnie...?
  • +
  • -
  • 0

#15 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 17.09.2011 17:58

Szczerzę mówiąc nie próbowałem, ale zaraz spróbuję.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#16 Muzzi

    Guru

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 226
Wszechwidzący

  • Postów:772
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 18.09.2011 13:07

Yyy. Musi to działać, testowane na serwerze zanim to wypuściłem w sieć. Menu powinno się otwierać za każdym razem, gdy wpiszecie komende.
  • +
  • -
  • 0

#17 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 18.09.2011 13:16

Menu powinno się otwierać za każdym razem, gdy wpiszecie komende.

Powinno, ale nie musi.. W diablo jest tak, że menu się nie otwiera dopóki nie wykonasz obecnego questa
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#18 Kaleka

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 105
Zaawansowany

  • Postów:237
  • GG:
  • Imię:Eryk
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 13.11.2011 22:22

Jak zrobić misję np
Zabij 10 snajperów lub komandosów?
Żeby za zabicie snajpera lub komandosa zaliczało jeden punkt?
  • +
  • -
  • 0

reklama.png

pluginyCOD.pl  Perki i klasy oraz dodatki do codmoda!

 


#19 Denox

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 23.12.2011 19:50

[b]
[/b]Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

cod_questy.sma(17) : error 001: expected token: "}", but found "{"
cod_questy.sma(26) : error 001: expected token: "}", but found "{"
cod_questy.sma(35) : error 001: expected token: "}", but found "-string-"
cod_questy.sma(44) : error 001: expected token: "}", but found "-string-"
error przy kompilacji a to moj sma (poczaek bo tyle edytowalem)
#include <amxmodx>
#include <codmod>
#include <nvault>
#include <colorchat>

#define PLUGIN "[COD] Questy"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "DarkGL edited by Muzzi"

new const prefix[] = "[Questy]";

new const przedzial[][] =
{
    {1,20},
    {21,40},
    {41,100}
    {101,150}
    {151,200}
}

new const SpisQuest[][] =
{
    {20,13,"Komandos","3000"},
    {70,20,"Majestick","40000"},
    {100,33,"Policjant","650000"}
    {150,50,"Night Zoomer(Klasa Vip)","900000"
    {180,30,"Rambo(Klasa Premium)","1000000"
}

new const QuestyInfo[][] =
{
    "Zabij 13 Komandosow",
    "Zabij 20 Majestikow",
    "Zabij 33 Policjantow"
    "Zabij 50 Night Zoomer'ow (Klasa Vip)"
    "Zabij 30 Rambo (Klasa Premium)"
}

new const QuestyInfoExp[][] =
{
    "(Nagroda 3000 doswiadczenia)",
    "(Nagroda 40000 doswiadczenia)",
    "(Nagroda 650000 doswiadczenia)"
    "(Nagroda 900000 doswiadczenia)"
    "(Nagroda 1000000 doswiadczenia)"
}

new     prze_wybrany[33],
    vault_questy,

Przepraszam za bład i spam to jest moj co_questy.sma mam tez zalacznik a klasy na serwie to
Majestic
Pilicjant
Komandos
NightZoomen (Klasa Vip)
Rambo (Klasa Premium)

[tylko te do questow
#include <amxmodx>
#include <codmod>
#include <nvault>
#include <colorchat>

#define PLUGIN "[COD] Questy"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "DarkGL edited by Muzzi"

new const prefix[] = "[Questy]";

new const przedzial[][] =
{
    {1,20},
    {21,40},
    {41,100}
    {101,150}
    {151,200}
}

new const SpisQuest[][] =
{
    {20,13,"Komandos","3000"},
    {70,20,"Majestick","40000"},
    {100,33,"Policjant","650000"}
    {150,50,"Night Zoomen (Klasa Vip)","900000"
    {180,30,"Rambo (Klasa Premium)","1000000"
}

new const QuestyInfo[][] =
{
    "Zabij 13 Komandosow",
    "Zabij 20 Majestikow",
    "Zabij 33 Policjantow"
    "Zabij 50 Night Zoomen'ow (Klasa Vip)"
    "Zabij 30 Rambo (Klasa Premium)"
}

new const QuestyInfoExp[][] =
{
    "(Nagroda 3000 doswiadczenia)",
    "(Nagroda 40000 doswiadczenia)",
    "(Nagroda 650000 doswiadczenia)"
    "(Nagroda 900000 doswiadczenia)"
    "(Nagroda 1000000 doswiadczenia)"
}

new     prze_wybrany[33],
    vault_questy,
    vault_questy2,
    quest_gracza[33],
    ile_juz[33],
    klasa[33][64];

public plugin_init() {
    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
    
    register_event("DeathMsg", "DeathMsg", "a");
    register_clcmd("say /quest","cmdMenuQuest");
    
    vault_questy = nvault_open("Questy");
    vault_questy2 = nvault_open("Questy2");
}

public cod_class_changed(id, klasa)
{
    quest_gracza[id] = wczytaj_aktualny_quest(id)
}

public client_disconnect(id) zapisz_questa(id,quest_gracza[id],"1")

public plugin_end()
{
    nvault_close(vault_questy);
    nvault_close(vault_questy2);
}
public cmdMenuQuest(id){
    
    if(quest_gracza[id] == -1 || quest_gracza[id] == -2)
    {
        new menu = menu_create("^n^n\y[NazwaSieci.pl] \wMenu Questow^n\dby \rMuzzi\d^n^n\yAktualny Quest: \wBrak","handle_cmdMenuQuest");
        menu_additem(menu,"Wybierz Quest","0");
        menu_additem(menu,"Resuj Questy \y[\rWszystkie!\y]","3");
        menu_display(id,menu);
    }
    else
    {
        new formats[256];
        format(formats,charsmax(formats),"^n^n^n\y[NazwaSieci.pl] \wMenu Questow^n\dby \rMuzzi^n^n\yAktualny Quest: \w%s^n\rStatus:\w %d/%d^n\y%s",QuestyInfo[quest_gracza[id]],ile_juz[id],SpisQuest[quest_gracza[id]][1],QuestyInfoExp[id]);
        new menu = menu_create(formats,"handle_cmdMenuQuest");
        menu_additem(menu,"\dWybierz Quest","2");
        menu_additem(menu,"\wAnuluj Quest","1");
        menu_display(id,menu);
    }
}

public handle_cmdMenuQuest(id,menu,item){
    if(item==MENU_EXIT)
    {
        menu_destroy(menu);
        return PLUGIN_HANDLED;
    }
    new data[6], iName[64];
    new access, callback;
    menu_item_getinfo(menu, item, access, data,5, iName, 63, callback);
    new key = str_to_num(data);
    switch(key)
    {
        case 0: cmdQuest(id)
        case 1:{
            
            zapisz_questa(id,quest_gracza[id],"0")
            quest_gracza[id] = -1;
            zapisz_aktualny_quest(id)
        }
        case 2:{
            ColorChat(id,GREY,"%s Niestety, posiadasz aktualnie Questa",prefix);
            return PLUGIN_HANDLED;
        }
        case 3: resetquesty(id)        
    }
    return PLUGIN_HANDLED;
}
public cmdQuest(id){
    if(quest_gracza[id] == -1 || quest_gracza[id] == -2)
    {            
        new formats[512];
        format(formats,charsmax(formats),"^n^n\y[NazwaSieci.pl] \wWybierz Quest\d");
        new menu = menu_create(formats,"handle_cmdQuest");
        for(new i=0; i<sizeof przedzial; i++)
        {
            format(formats,charsmax(formats),"Questy od \r%d \wdo \r%d",przedzial[i][0],przedzial[i][1]);
            menu_additem(menu, formats);
        }    
        menu_display(id,menu);
    }
    else
    {
        ColorChat(id,GREY,"%s Wykonaj najpierw poprzednie zadanie",prefix)
    }
    return PLUGIN_CONTINUE;
}
public handle_cmdQuest(id,menu,item){
    if(item == MENU_EXIT){
        menu_destroy(menu);
        return PLUGIN_CONTINUE;
    }
    if(cod_get_user_level(id) < przedzial[item][0])
    {
        ColorChat(id,GREY,"%s Masz za maly level!",prefix);
        cmdQuest(id)
        menu_destroy(menu);
        return PLUGIN_HANDLED;
    }
    new formats[512]
    formatex(formats,charsmax(formats),"^n^n\y[NazwaSieci.pl] \wWybierz Quest^n\dZadania od %d do %d poziomu",przedzial[item][0],przedzial[item][1]);
    new menu = menu_create(formats,"handle_handle_cmdQuest")
    for(new i=0; i<sizeof SpisQuest; i++)
    {
        if(SpisQuest[i][0] == item+1){
            formatex(formats,charsmax(formats),"\w%s \r%s",QuestyInfo[i],QuestyInfoExp[i]);
            menu_additem(menu,formats);
        }
    }
    prze_wybrany[id] = item+1;
    menu_display(id,menu);
    return PLUGIN_CONTINUE;
}
public handle_handle_cmdQuest(id,menu,item){
    if(item == MENU_EXIT){
        menu_destroy(menu);
        return PLUGIN_CONTINUE;
    }
    new ile2 = 0;
    for(new i = 0;i<sizeof(SpisQuest);i++){
        if(SpisQuest[i][0] != prze_wybrany[id]){
            continue;
        }
        if(ile2 == item){
            item = i;
            break;
        }
        ile2++;
    }
    if(wczytaj_questa(id,item)){
        ColorChat(id,GREY,"%s Wykonales juz to zadanie!",prefix);
        cmdQuest(id)
        menu_destroy(menu);
        return PLUGIN_CONTINUE;
    }
    quest_gracza[id] = item;
    ile_juz[id] = 0
    zapisz_aktualny_quest(id)
    ColorChat(id,GREY,"%s Wybrales quest: %s  %s powodzenia !",prefix,QuestyInfo[item],QuestyInfoExp[item]);
    quest_gracza[id] = wczytaj_aktualny_quest(id);
    menu_destroy(menu);
    return PLUGIN_CONTINUE;
}
public DeathMsg(){
    new attacker     = read_data(1);
    new victim     = read_data(2);
    if(quest_gracza[attacker] != -1)
    {
        if(attacker == victim) return PLUGIN_HANDLED;
        
        cod_get_class_name(cod_get_user_class(victim), klasa[victim], charsmax(klasa));
        if(klasa[victim][0] == SpisQuest[quest_gracza[attacker]][2]){
            ile_juz[attacker]++;
            zapisz_aktualny_quest(attacker)
        }
        if(ile_juz[attacker] == SpisQuest[quest_gracza[attacker]][1]){
            ColorChat(attacker,GREY,"%s Wykonales zadanie %s gratulacje otrzymujesz %s expa!",prefix,QuestyInfo[quest_gracza[attacker]],QuestyInfoExp[attacker])
            zapisz_questa(attacker,quest_gracza[attacker],"1")
            cod_set_user_xp(attacker,cod_get_user_xp(attacker) + SpisQuest[quest_gracza[attacker]][3]);
            quest_gracza[attacker] = -1;
            zapisz_aktualny_quest(attacker)
        }
        else
        {
            ColorChat(attacker,GREY,"%s Zabiles %i/%i %s",prefix,ile_juz[attacker],SpisQuest[quest_gracza[attacker]][1],SpisQuest[quest_gracza[attacker]][2])
        }
    }
    return PLUGIN_CONTINUE;
}
public zapisz_questa(id,quest,value[])
{
    new name[64];
    get_user_name(id,name,63)
    strtolower(name)
    new key[64];
    format(key,63,"questy-%i-%s-%i",klasa[id],name,quest);
    nvault_set(vault_questy,key,value);
}

public zapisz_aktualny_quest(id){
    new name[64];
    get_user_name(id,name,63)
    strtolower(name)
    new key[256];
    format(key,255,"questy-%d-%s",klasa[id],name);
    new data[32]
    formatex(data,charsmax(data),"#%d#%d",quest_gracza[id]+1,ile_juz[id]);
    nvault_set(vault_questy2,key,data);
}

public wczytaj_aktualny_quest(id){
    new name[64];
    get_user_name(id,name,63)
    strtolower(name)
    new key[256];
    format(key,255,"questy-%d-%s",klasa[id],name);
    new data[32];
    nvault_get(vault_questy2,key,data,31);
    replace_all(data,31,"#"," ");
    new questt[32],ile[32]
    parse(data,questt,31,ile,31)
    ile_juz[id] = str_to_num(ile)
    return str_to_num(questt)-1
}

public wczytaj_questa(id,quest){
    new name[64];
    get_user_name(id,name,63)
    strtolower(name)
    new key[64];
    format(key,63,"questy-%i-%s-%i",klasa[id],name,quest);
    new data[64];
    nvault_get(vault_questy,key,data,63);
    return str_to_num(data);
}
public resetquesty(id)
{
    new menu = menu_create("Czy na pewno chcesz usunac Wszystkie Zapisane Questy?","handle_resetquesty");
    menu_additem(menu,"Tak, Chce wykasowac wszystkie Questy!","0");
    menu_additem(menu,"Nie, Nie chce nic kasowac!","1");
    menu_display(id,menu);
}
public handle_resetquesty(id,menu,item){
    if(item==MENU_EXIT)
    {
        menu_destroy(menu);
        return PLUGIN_HANDLED;
    }
    new data[6], iName[64];
    new access, callback;
    menu_item_getinfo(menu, item, access, data,5, iName, 63, callback);
    new key = str_to_num(data);
    switch(key)
    {    
        case 0:{
            for(new i=0;i<sizeof SpisQuest;i++)
            {
                zapisz_questa(id,i,"0")
            }
            quest_gracza[id] = -1;
            zapisz_aktualny_quest(id)
        }
        case 1: ColorChat(id,GREY,"%s Nie baw sie <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.png' class='bbc_emoticon' alt=':D' />",prefix);
    }
    return PLUGIN_CONTINUE;
}


  • +
  • -
  • 0

#20 Haliax

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Norbert
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 24.12.2011 11:06

Przepraszam ze zapytam, to dziala czy nie?
Ponieważ niewiem czy opłaca się wgrywać, a widzę że niektórzy mają z tym problemy.
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam silnik Cod Moda z nowymi statystykami do wyboru - Regeneracja HP, Większe obrazenia, Grawitacja, Szybsze Expienie

 

Sprzedam system Premium Pointsow - za każdą godzinę gry dostaje się na serwerze określoną ilość PP + do tego zintegrowany sklep gdzie mozna za nie kupic:

- Dowolny Perk | - Expo | - Klasę Premium|Vipa

KONTAKT - 9454187 GG






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy, Cod, questy, muzzi, nowy cod, zadania, new questy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych