Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PHP

Wyświetlanie Rangi

PHP

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 09.09.2011 12:45

Witam robię taki jeden bajer do mojej stronki i teraz mam problem otóż chce zrobić żeby nam wyświetlało nasza range np użytkownik bądź administrator niby mam dobrze ale mi nie działa.
<?php
session_start();
?>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<link rel="shortcut icon" href="sklep.png">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="description" content="Cs-Bezlitosni" />
<meta name="keywords" content="Cs-Bezlitosni" />
<meta name="author" content="[AvP] ELOS" />
<title>Cs-Bezlitosni - Panele</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<div id="wrapper">
<div id="header1">
<span style="position: absolute; top: 20px; left: 10px; color: #FFFFFF;">Witamy w Panelu Unbanera oraz Senior Admina</span><br><br><br>
<div id="header">
</div>
<div id="pasek">
</div>
 
<?php
if (isset($_SESSION['user_id']) and isset($_SESSION['login']))
{
$ranga = $_SESSION['ranga'];
$nick = $_SESSION['login'];
echo "<div id='nick'>Twoj login to: $nick Twoja ranga to: $ranga</div>";
}
else
{
echo '<span style="color:red;text-align:center;"><center>Nie jestes zalogowany</center></span><br>';
}
?>
</div>
</div>
<div id="menu">
</div>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<?php
// informacje na temat bazy
  $host = 'localhost';
  $user = '...........';
  $password = '.........';
  $dbName = .........';
// polaczenie i wyb&#243;r bazy danych
  $polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
  $db = mysql_select_db($dbName, $polacz) or die(mysql_error());
/* zapytanie do konkretnej tabeli */
$wynik = mysql_query("SELECT * FROM news")
or die('Błąd zapytania');
/*
wyświetlamy wyniki, sprawdzamy,
czy zapytanie zwr&#243;ciło wartość większą od 0
*/
if(mysql_num_rows($wynik) > 0) {
	/* jeżeli wynik jest pozytywny, to wyświetlamy dane */
	while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) {
  echo '<table style="border: 3mm ridge yellow" bgcolor="red" cellpadding="10">';
		echo "<tr>";
  echo "<td>".$r['tytul']."</td></tr></table>";
  echo '<table style="border: 3mm ridge red" bgcolor="yellow" cellpadding="10">';  
		echo "<tr><td>".$r['news']."</td>";
		echo "</tr>";
  echo "</table>";
	}
}
?>
</div>

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#2 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 09.09.2011 13:59

Przy logowaniu zapisujesz w cookies jaką range ma dana osoba?
Wg mnie jest to zły pomysł ;)
Gdy osoba będzie miała zapisane w cookies że ma admina, a ty mu go odbierzesz, to dalej będzie mógł wejść do panelu administracyjnego..

Zapisz w bazie nr rangi (np. 1, 2 itp) a później przy logowaniu sprawdź za pomocą php czy ta osoba ma admina czy nie:
// Wyciągasz dane z bazy
$ranga = $row['uprawnienia'];
if($ranga == 1) // W założeniu że 1 to administrator
{
// Treść strony
}
else
{
 // Jeśli gość nie jest adminem
}
Ja polecam właśnie tak :)
  • +
  • -
  • 1
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#3 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 09.09.2011 18:09

Nie rozumiem za bardzo a nie da się po prostu wczytać bezpośrednio jaką koleś ma range ?
0 - uzytkownik
1 - senior admin
2 - administrator

Jak byś mógł skontaktuj się ze mną na gg 10221853 lub w tym temacie wytłumacz bardziej.

Zrobiłem coś takiego.
<?php
// informacje na temat bazy
  $host = 'localhost';
  $user = 'xxxxxxx;
  $password = 'xxxxxx';
  $dbName = 'xxxxxxl';
// polaczenie i wyb&#243;r bazy danych
  $polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
  $db = mysql_select_db($dbName, $polacz) or die(mysql_error());
$wynik = mysql_query("SELECT * FROM user")
or die('Błąd zapytania');
$ranga = $row['uprawnienia'];
if($ranga == 2)
{
echo "Twoja ranga to: Administrator";
}
else
{
echo "Twoja ranga to: Uzytkownik";
}
?>
I cały czas wyskakuje mi że jestem użytkownikiem mimo ze mam ranga == 2
Moje login.php
<?php
session_start();
if (isset($_POST['konto']) and isset($_POST['password']) )
{
require('conn.php');
$konto=mysql_real_escape_string(trim($_POST['konto']));
$password=mysql_real_escape_string(trim($_POST['password']));
if ($konto!="" and $password!="")
{
   $password = sha1($password);
   $zapytanie="SELECT id FROM user WHERE login='$konto' and password ='$password'";
  
   $zapytanie2="SELECT ranga FROM user WHERE login='$konto' and password ='$password'";
   $temp=mysql_query($zapytanie) or die("Wystąpił błąd");
  
   $temp2=mysql_query($zapytanie2) or die("Wystąpił błąd");
    $ile=mysql_num_rows($temp);
   $temp=mysql_fetch_array($temp);
   $id=$temp['id'];
  
   $ranga=$temp2['ranga'];
 
   if ($ile==1)
   {
	 $_SESSION['user_id']=$id;
	 $_SESSION['login']=$konto;
 
  $_SESSION['uprawnienia']=$ranga;
	 echo('Zostales zalogowany. ');
   }
   else echo ('Podales zle dane. Kliknij wstecz aby sprobowac ponownie.');
}
}
else{
?>
<html>
<body>
<form  action="login.php" method="post">
<strong>Nazwa konta:</strong><input name="konto" type="text" value="" /><br>
<strong>Haslo:</strong><input name="password" type="password" value="" /><br>
<input type="submit" value="Zaloguj" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}?>

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#4 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 09.09.2011 23:02

Logowanie:
Spoiler

Ja robiłem tak ;)
W twoim kodzie brakuje mi session_start, ob_start oraz $user było nie zamknięte (brakowało ') ;)

Więc twój kod powinien wyglądać tak:
<?php
/* Te nagł&#243;wki muszą być przed doctype!! */
session_start();
ob_start();
$host = 'localhost';
$user = 'xxxxxxx';
$password = 'xxxxxx';
$dbName = 'xxxxxxl';
 
$polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
$db = mysql_select_db($dbName, $polacz) or die(mysql_error());
$row = mysql_query("SELECT * FROM `user`")
or die('Błąd zapytania');
$ranga = $row['uprawnienia'];
if($ranga == 2)
{
echo "Twoja ranga to: Administrator";
}
else
{
echo "Twoja ranga to: Uzytkownik";
}
mysql_close($polacz);
?>

Użytkownik Blak Rajder edytował ten post 09.09.2011 23:02

  • +
  • -
  • 1
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#5 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 10.09.2011 07:06

Wyskakuje mi taki błąd mimo że dobrze wpisuje login.
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'kamil220'@'localhost' (using password: NIE) in /home/kamil220/domains/cs-bezlitosni.eu/public_html/panels/login.php on line 52Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/kamil220/domains/cs-bezlitosni.eu/public_html/panels/login.php on line 52
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/kamil220/domains/cs-bezlitosni.eu/public_html/panels/login.php on line 53
Podany login lub haslo jest b��dne

linijka 52-53
$loguj = mysql_query ("SELECT `login`, `haslo` FROM `users` WHERE `login` = '$login' AND `haslo` = '$haslo'");
if(mysql_num_rows($loguj) == 0)

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#6 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 10.09.2011 18:10

Hihihi :D W moim kodzie nie ma łączenia się do bazy :D Dlatego nie działało :) Przepraszam, mój błąd :)

<?php
session_start();
ob_start();
?>
<! DOCTYPE >
<html>
<head>
<title>Bla bla bla</title>
</head>
<body>
<?php
$host = 'localhost';
$user = 'xxxxxxx';
$password = 'xxxxxx';
$dbName = 'xxxxxxl';

$polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
mysql_select_db($dbName) or die(mysql_error());
if(isset($_SESSION['zalogowany']))
{
echo 'Jesteś już zalogowany!'.$_SESSION['zalogowany'];
}
else
{
if(empty($_POST["login"]) && empty($_POST["haslo"]))
{
echo '
<form method="post" action="?a=login" enctype="multipart/form-data">
<b>Login:</b><br>
<input type="text" name="login"><br>
<b>Hasło:</b><br>
<input type="password" name="haslo"><br>
<input type="submit" value="Zaloguj"><br><br>
</form>';
}
else
{
if (isset($_POST['login']) && isset($_POST['haslo']))
{
$login = trim($_POST['login']);
$haslo = md5($_POST['haslo']);
$loguj = mysql_query ("SELECT `login`, `haslo` FROM `users` WHERE `login` = '$login' AND `haslo` = '$haslo'");
if(mysql_num_rows($loguj) == 0)
{
echo'<p> Podany login lub haslo jest błędne</p>';
$blad2++;
}
else
{
if(!$blad2)
{
$_SESSION['zalogowany'] = $_POST['login'];
header('location: index.php');
exit;
}
}
}
}
}
mysql_close($polacz);
?>
</body>
</html>

  • +
  • -
  • 0
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#7 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 10.09.2011 18:32

Teraz tu mam błąd
if(mysql_num_rows($loguj) == 0)
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/kamil220/domains/cs-bezlitosni.eu/public_html/panels/login.php on line 43
Podany login lub haslo jest błędne

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#8 Gh0st

    :)

  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 10.09.2011 18:42

Tabela w bazie danych istnieje ? i czy nazwy "kolumn" są takie same , Mówiąc kolumn mam namyśli Hasło / login
Może masz Password / login :>


Sprawdz.

Użytkownik Gh0st edytował ten post 10.09.2011 18:49

  • +
  • -
  • 0

#9 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 10.09.2011 19:17

Zrobiłem już błedu nie ma ale teraz cały czas pokazuje mi że złe hasło lub login.
<?php
session_start();
ob_start();
?>
<! DOCTYPE >
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<link rel="shortcut icon" href="sklep.png">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="description" content="Cs-Bezlitosni" />
<meta name="keywords" content="Cs-Bezlitosni" />
<meta name="author" content="[AvP] ELOS" />
<title>Cs-Bezlitosni - Panele</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<body>
<?php
$host = 'localhost';
$user = 'xxxxx';
$password = 'xxxxxx';
$dbName = 'xxxxxx';
$polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
mysql_select_db($dbName) or die(mysql_error());
if(isset($_SESSION['zalogowany']))
{
echo 'Jesteś już zalogowany!'.$_SESSION['zalogowany'];
}
else
{
if(empty($_POST["login"]) && empty($_POST["haslo"]))
{
echo '
<form method="post" action="?a=login" enctype="multipart/form-data">
<b>Login:</b><br>
<input type="text" name="login"><br>
<b>Hasło:</b><br>
<input type="password" name="haslo"><br>
<input type="submit" value="Zaloguj"><br><br>
</form>';
}
else
{
if (isset($_POST['login']) && isset($_POST['haslo']))
{
$login = trim($_POST['login']);
$haslo = md5($_POST['haslo']);
$loguj = mysql_query ("SELECT `login`, `password` FROM `user` WHERE `login` = '$login' AND `password` = '$haslo'");
if(mysql_num_rows($loguj) == 0)
{
echo'<p> Podany login lub haslo jest błędne</p>';
$blad2++;
}
else
{
if(!$blad2)
{
$_SESSION['zalogowany'] = $_POST['login'];
header('location: index.php');
exit;
}
}
}
}
}
mysql_close($polacz);
?>
</body>
</html>

Użytkownik ELOS edytował ten post 10.09.2011 19:20

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#10 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 10.09.2011 19:27

Jak podczas rejerstracji kodujesz hasło? sha1 czy md5? W tym skrypcie jest ustawione na md5 ;)
  • +
  • -
  • 0
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#11 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 10.09.2011 19:35

dobra zrobiłem z sha1 i działa ale zaś mi teraz piszę tu że nie jestem zalogowany.
<?php
session_start();
?>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<link rel="shortcut icon" href="sklep.png">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="description" content="Cs-Bezlitosni" />
<meta name="keywords" content="Cs-Bezlitosni" />
<meta name="author" content="[AvP] ELOS" />
<title>Cs-Bezlitosni - Panele</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<div id="wrapper">
<div id="header1">
<span style="position: absolute; top: 20px; left: 10px; color: #FFFFFF;">Witamy w Panelu Unbanera oraz Senior Admina</span><br><br><br>
<div id="header">
</div>
<div id="pasek">
</div>
 
<?php
if (isset($_SESSION['user_id']) and isset($_SESSION['login']))
{
$nick = $_SESSION['login'];
echo "<div id='nick'>Twoj login to: $nick</div>";
?>
<div id="dodaj">
<span style="position: absolute; top: 20px; left: 10px; color: #FFFFFF;">
<form action="dodaj_start.php" method="post">
Nick Kupca:<br />
<input type="text" name="Kupiec" /><br />
Nick Sprzedawcy:<br />
<?php
if (isset($_SESSION['user_id']) and isset($_SESSION['login']))
{
$nickk = $_SESSION['login'];
echo "<input type='text' name='Sprzedawca' readonly='readonly' value='$nickk'/><br />";
}
?>
<nobr>
Ile wydal kupiec:<br />
<input type="text" name="Wydal" value="0.00 zl"/><br />
Co Kupil:<br />
<input type="text" name="Kupil" /><br />
Email Kupca (jezeli nie podano napisz Brak):<br />
<input type="text" name="Email" value="Brak" /><br />
Kod Zwrotny/Tytul Przelewu:<br />
<input type="text" name="Kod" /><br />
Na jakim serwerze zakupiono:<br />
<input type="radio" name="Serwer" value="CoD Normal Exp" />CoD Normal Exp<br>
<input type="radio" name="Serwer" value="CoD Low Exp" />CoD Low Exp<br>
<input type="radio" name="Serwer" value="Zombie Xp" />ZombieXp<br>
<input type="radio" name="Serwer" value="4FUN + BF2" />4FUN + BF2<br><br>
<input type="submit" value="Wyslij Potwierdzenie" /><br>
<strong>Wpisywanie falszywych danych skonczy sie ukaraniem fakera.</strong>
</form>
</span>
</div>
</nobr>
<?php
}
else
{
echo '<span style="color:red;text-align:center;"><center>Nie jestes zalogowany</center></span><br>';
 
}
?>

<div id="menu">
</div>
</div>

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#12 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 10.09.2011 19:48

Zamien:
<?php
if (isset($_SESSION['user_id']) and isset($_SESSION['login']))
na:
if ($_SESSION['zalogowany'])

  • +
  • -
  • 1
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#13 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 10.09.2011 20:02

Dobra to już działa ale teraz kolejny błąd mieliśmy dojść z tym
<?php
/* Te nagł&#243;wki muszą być przed doctype!! */
$host = 'localhost';
$user = 'xxxxxxl';
$password = 'xxxxx';
$dbName = 'xxxxx';

$polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
$db = mysql_select_db($dbName, $polacz) or die(mysql_error());
$row = mysql_query("SELECT * FROM `user`")
or die('Błąd zapytania');
$ranga = $row['uprawnienia'];
if($ranga == 2)
{
echo "Twoja ranga to: Administrator";
}
else
{
echo "Twoja ranga to: Uzytkownik";
}
mysql_close($polacz);
?>

Chce aby pokazywało nam co innego gdy mamy ranga == 2

Wykombinowałem coś takiego

<?php
/* Te nagł&#243;wki muszą być przed doctype!! */
$host = 'localhost';
$user = 'xxxxxxxl';
$password = 'xxxxxxx';
$dbName = 'xxxxxxl';

$polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
$db = mysql_select_db($dbName, $polacz) or die(mysql_error());
$row = mysql_query("SELECT `ranga` FROM `user` WHERE `login` = '$nick'")
or die('Błąd zapytania');
$ranga = $row['uprawnienia'];
$nick = $_SESSION['zalogowany'];
if($ranga == 2)
{
echo "Twoja ranga to: Administrator";
}
else
{
echo "Twoja ranga to: Uzytkownik";
}
mysql_close($polacz);
?>
No ale pokazuje mi że jestem użytkownikiem mimo że mam ranga == 2
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#14 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 10.09.2011 20:23

Nie nie nie nie..
Jak może Ci wyciągnąć rangę, jak w $row masz 'uprawnienia'?

<?php
/* Te nagł&#243;wki muszą być przed doctype!! */
$host = 'localhost';
$user = 'xxxxxxxl';
$password = 'xxxxxxx';
$dbName = 'xxxxxxl';

$nick = $_SESSION['zalogowany'];

$polacz = mysql_connect($host, $user, $password) or die(mysql_error());
$db = mysql_select_db($dbName, $polacz) or die(mysql_error());
$row = mysql_query("SELECT `ranga` FROM `user` WHERE `login` = '$nick'")
or die('Błąd zapytania');
$ranga = $row['ranga'];
if($ranga == 2)
{
echo "Twoja ranga to: Administrator";
}
else
{
echo "Twoja ranga to: Uzytkownik";
}
mysql_close($polacz);
?>

  • +
  • -
  • 1
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#15 Gh0st

    :)

  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 10.09.2011 21:47

Blak Rajder, a nie czasami :
@sory, nie zobaczyłem
SELECT `ranga`

Użytkownik Gh0st edytował ten post 10.09.2011 21:49

  • +
  • -
  • 0

#16 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 11.09.2011 07:40

Nadal to samo zamiast administrator piszę użytkownik.

Może to trzeba zmienić format tabeli czy coś takiego bo aktualnie mam
letin2_general_ci

Zdaje mi się albo gdzieś w zapytaniu jest błąd bo zmieniłem trochę warunki i też mi nie działa ;P
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#17 Gh0st

    :)

  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 11.09.2011 09:03

Tutaj : http://www.wklej.org/id/592518/

Powinno zadziałać. Sory że nie tutaj ale dziwnie kopiuje mi do znaczników Code potem wyświetla w code np :
xxxx itp ...

Użytkownik Gh0st edytował ten post 11.09.2011 09:12

  • +
  • -
  • 1

#18 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 11.09.2011 09:12

Działa dzięki wielkie.
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: PHP

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych