Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Run time error 25 amxbans_main


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Karpielek

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:361
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 04.09.2011 08:59

- Wersję AMXBansa: gm 1.6
- Wersję AMXMODX: 1.8.1

- Wersję serwera: dproto
- Logi (szczegolnie te z pliku mającego prefix error_ )
[/b][/size][/b][/b][/size][/b]
[b][b][b][b]L 09/04/2011 - 00:01:59: Start of error session.[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]L 09/04/2011 - 00:01:59: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110904.log")[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]L 09/04/2011 - 00:01:59: String formatted incorrectly - parameter 7 (total 6)[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]L 09/04/2011 - 00:01:59: [AMXX] Run time error 25 (plugin "amxbans_main.amxx") - debug not enabled![/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]L 09/04/2011 - 00:01:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]L 09/04/2011 - 00:15:42: Start of error session.[/b][/size][/b][/b][/size][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][size=2][b][b][size=2][b]

I co zmianę mapy powtarzają się,
- amxbans.cfg (28.01.2011r.)
http://wklej.to/noK2h

- plugins.ini
http://wklej.to/VSLbk


- modules.ini
http://wklej.to/W1lv1
- sql.cfg
[size=2]
[/b][/size][/b]
[b][b]amx_sql_host  "HOST"[/b][/b]
[b][b]amx_sql_user  "NAZWA_amxbans"[/b][/b]
[b][b]amx_sql_pass  "haseleczko"[/b][/b]
[b][b]amx_sql_db  "NAZWA_amxbans"[/b][/b]
[b][b]amx_sql_table  "admins"[/b][/b]
[b][b]amx_sql_prefix "amx"[/b][/b]
[b][b]amx_sql_type  "mysql"[/b][/b]
[b][b]


[size=2]Jestem bardzo uczulony na błędy w logach dlatego proszę o pomoc. Może błąd jest spowodowany tym, że czyściłem tabele z banami przez phpmyadmin?


[size=1]Pozdrawiam!
  • +
  • -
  • 0

#2 icecold

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:85
  • GG:
  • Imię:Stanisław
  • Lokalizacja:Moskwa
Offline

Napisano 05.09.2011 22:44

Założyłem nową bazę danych dla AMXBANS i jak na razie nie mam żadnych błędów w logach, może to ci pomoże

Użytkownik icecold edytował ten post 05.09.2011 23:00





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych