Tak więc Witam wszystkich, tych którzy wyciągają pomocną dłoń, tych... którzy odpowiadają jedynie irytującymi komentarzami, i tych... którzy po prostu są.
Nie ważne jak mi na imię, po prostu J., otwarta, szczera (bywa, że do bólu), konkretna, ślązara.
Zainteresowań - sporo. Od archeologii, psychologii, malarstwa, szeroko pojętej sztuki po gry, nowości komputerowe, motoryzaję etc.
Ostatnio przede wszystkim:
-fotografia cyfrowa przede wszystkim na lustrzance canona
* sesje plenerowe * portret * glamour * fashion * zdjęcia rodzinne * zdjęcia dzieci * zdjęcia ciążowe * zdjęcia zwierząt * reportarz * akt * zdjęcia artystyczne * niedługo również ślubne
-i grafika komputerowa, głównie praca z pakietem adobe od photoshopa cs 2/4/5, illustratora, po after efecta i flasha, oraz coreldrawa i za dawnych czasów cinema4d, 3ds max
* rysowanie * obróbka zdjęć * renowacja zdjęć zniszczonych * przygotowywanie logo/logotypów/znaków firmowych * herbów * bannerów * okładek * plakatów etc * oraz layouty * postacie/lokacje do gier
- w wolnych chwilach rysuję, czy maluję z wykorzystaniem farb olejnych.
Sprawia mi to ogromną przyjemność i wydaje się, że robię to dobrze.
Programowanie natomiast "bywało" za czasów studiów, gdzie i tak więcej było matematyki... Było to dawno i nie prawdą...
Co mogę jeszcze o sobie powiedzieć?
Lubię czerń. Lubię metal i rock - mimo, że nie przypominam kogoś, kto słuchałby takiej muzyki.
Lubię też muzykę poważną, klasyczną. Więc mało popularną. Natomiast nie zamykam się na inne gatunki muzyczne.
Kocham szybkie maszyny, uwielbiam ścigacze. W przyszłości myślę o kupnie hayabuski albo yamaszki r1.
Marzę o wyjeździe do Japonii...
Również szukam nowych twarzy do plenerowych sesji tfp : P - ktoś chętny? : PP
Raz jeszcze witam i pozdrawiam