Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

SXE 7.4


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 macialdo

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 14.01.2009 15:56

Mam problem. Podczas uruchamiania CS'a SXE mi sie wylacza i wyskakuje mi taki blad...


2009/01/14 14:55:22 -
2009/01/14 14:55:22 - sXe Injected starting...
2009/01/14 14:55:22 - Win Vista SP1 (6.0.6001 Service Pack 1)
2009/01/14 14:55:22 - version: 7.4
2009/01/14 14:55:22 - open [760BDA7E]
2009/01/14 14:55:22 - [5DA7E][_open] has an inline hook
2009/01/14 14:55:22 - [5DA7E] has been cleaned
2009/01/14 14:55:22 - Starting Device Driver
2009/01/14 14:55:22 - service [D]
2009/01/14 14:55:22 - Open manager OK
2009/01/14 14:55:22 - Create Service OK
2009/01/14 14:55:22 - Start Service OK
2009/01/14 14:55:22 - [4E][776A8128]
2009/01/14 14:55:22 - [4B][776A80F8]
2009/01/14 14:55:22 - [166][776A92A8]
2009/01/14 14:55:22 - [BA][776A87E8]
2009/01/14 14:55:22 - [F8][776A8BC8]
2009/01/14 14:55:22 - [C2][776A8868]
2009/01/14 14:55:22 - [121][776A8E58]
2009/01/14 14:55:22 - [D2][776A8968]
2009/01/14 14:55:22 - [14B][776A90F8]
2009/01/14 14:55:22 - [105][776A8C98]
2009/01/14 14:55:22 - [14F][776A9138]
2009/01/14 14:55:24 - Waiting for game...
2009/01/14 14:55:29 - Intercepting game... [3076][cstrike.exe]
2009/01/14 14:55:29 - open [760BDA7E]
2009/01/14 14:55:29 - Injecting: [D]
2009/01/14 14:55:29 - [D] -> Incorrect version [c32db24e414d9d0de8f225f9dfc8c27b](BLOCKED)
2009/01/14 14:55:32 - * Termination
2009/01/14 14:55:34 - * Termination
2009/01/14 14:55:35 - * Cleaning
2009/01/14 14:55:35 - * Stoping service
2009/01/14 14:55:35 - * Service stopped
2009/01/14 14:55:35 - * Service deleted
2009/01/14 14:55:37 - * Cleaning
2009/01/14 14:55:37 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/01/14 14:55:37 - Open service error
2009/01/14 14:55:40 - * Cleaning
2009/01/14 14:55:40 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/01/14 14:55:40 - Open service error
  • +
  • -
  • 0

#2 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 14.01.2009 16:25

Masz Viste 32 czy 64 bit??
  • +
  • -
  • 0

#3 macialdo

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 15.01.2009 17:49

32 bit

[ Dodano: 15-01-2009, 17:51 ]
dodam jeszcze ze ultimate
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych