Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

jak wyłączyć +dmg po zabiciu i napisany 0 lvl klas


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 scimit

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 02.09.2011 20:36

Witam, mam pytanie:
Otóż dodałem sobie dwie klasy, jedna z nich ma dodatkowe obrażenia po naładowaniu noża, druga zaś wampirze obrażenia. Problem polega na tym, że po zabiciu tej klasy w następnej rundzie ona dalej ma tą moc..

Drugi problem polega na tym, że jak wracam z nowej strony na stare klasy, to wszystkie stare klasy mają po 0 lvl..

Pomoże ktoś ? ;-]

Jeżeli było to sorry ;/

Załączam sma.
Za pomoc z góry dziękuję i daję plusa ;-)

Załączone pliki


Użytkownik scimit edytował ten post 02.09.2011 20:38

  • +
  • -
  • 0

#2 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 02.09.2011 21:49

Lokalizacja:Twój Stary

Nie będę komentował.

Otóż dodałem sobie dwie klasy, jedna z nich ma dodatkowe obrażenia po naładowaniu noża, druga zaś wampirze obrażenia. Problem polega na tym, że po zabiciu tej klasy w następnej rundzie ona dalej ma tą moc..

A czegoś ty oczekiwał skoro dodajesz im dmg/vampire do zmiennych od itemów ?
  • +
  • -
  • 1

#3 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 03.09.2011 09:55

Jest to mój pierwszy DiabloMod, więc nie jestem jeszzce za bardzo w tym obeznany.
Więc czego mam użyć żeby dodać im te moce?
  • +
  • -
  • 0

#4 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 03.09.2011 12:24

http://amxx.pl/topic...ia-losowy-item/
  • +
  • -
  • 1

#5 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 03.09.2011 16:08

No dobra, to rozwiązuje problem zwykłych obrażeń, a co z wampirzymi? są do tego jakieś komendy?

I ma ktoś sposób na te 0 lvle klas?

Użytkownik scimit edytował ten post 03.09.2011 16:09

  • +
  • -
  • 0

#6 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 03.09.2011 16:11

dodaj to przy klasie

        c_vampire[id]=X


Za X wstaw liczbe ile tam ma krasc

#7 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 03.09.2011 18:33

Ok, ten problem został rozwiązany, a co z klasami które mają 0 lvl? Pomoże ktoś? ;-)
  • +
  • -
  • 0

#8 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 04.09.2011 09:43

Zrestartuj baze.

#9 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 04.09.2011 20:46

Nic nie dało, restartowałem już wiele razy.
Chodzi o to:
Na początku wchodzę w wybór klas.
Później klikam dalej na nową stronę, na kolejne klasy.
Klikam wróć na stare klasy i wyskakuje że wszyskie mają 0 lvl ;/
  • +
  • -
  • 0

#10 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 04.09.2011 20:56

Innymi slowy klasy sa zle dodane
sprawdź czy wszystkie new lx[twoja ilosc klas+1] sie zgadza
czy nazwy kolejnosc sie zgadza , czy w select_class_menu masz dodany do kazdej player_level_class[numer]

Jak mozesz to podeslij sma to ci poprawie ; )

#11 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 05.09.2011 13:52

Mi się wydaje że wszystko jest ok, ale trzymaj sma jak naprawisz to powiedz o co chodziło ;-]
Plusika dostaniesz ;-)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#12 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 05.09.2011 14:53

Klas w sumie masz 10 +1none . Czyli 11

for(new i=1;i<12;i++)
A w bazie chcesz zrobic 12; )
Lap Sma

Załączone pliki



#13 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 05.09.2011 15:18

Nadal to samo ;/ wracam na pierwszą stronę i wszystkie klasy mają 0 lvl ;/

Użytkownik scimit edytował ten post 05.09.2011 15:18

  • +
  • -
  • 0

#14 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 05.09.2011 15:23

Usuń całkowicie tabele w bazie i logi podaj

#15 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 05.09.2011 16:36

Nic nie ma ;/

L 09/05/2011 - 17:28:51: Log file started (file "cstrike\addons\amxmodx\logs\diablo.log") (game "cstrike") (amx "1.8.1.3722")
L 09/05/2011 - 17:28:51: 09/05/2011 - 17:28:51 ### MAPA: zm_Hard-Mode ###
L 09/05/2011 - 17:31:44: 09/05/2011 - 17:31:44 ### MAPA: de_dust2_long ###

Użytkownik scimit edytował ten post 05.09.2011 16:37

  • +
  • -
  • 0

#16 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 05.09.2011 16:39

debug dopisz za pluginem w plugins.ini

i jeszcze logi patrz na hostingu
czy nie amsz jakichs linijek z can't connect

#17 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 05.09.2011 16:52

ten debug po spacji czy w nowej linijce?
  • +
  • -
  • 0

#18 M@nkovsky

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 57
Pomocny

  • Postów:110
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 05.09.2011 16:56

Ale spam tu leci...
twojediablo.amxx debug

#19 scimit

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Twój Stary
Offline

Napisano 08.09.2011 18:30

Dalej to samo...
A z can't connect nic nie ma.

ref...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych