Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CoD Nowy ! Inny wybór klas ... Jak zrobić ?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kolar`.

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 02.09.2011 06:57

Witam. Grałem ostatnio na CoD od DarkGL, i widziałem tam taki wybór klas:

Dołączona grafika



A ja bym chciał tak zrobić w CoD'zie nowym. Może ktoś pomóc jak to zrobić ?

@Edit

Proszę o przeniesienie do działu problemy

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 02.09.2011 13:50

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
ModyCall of Duty ModPoradniki, Łatki oraz Pluginy
do
ModyCall of Duty ModPytania


  • +
  • -
  • 0

#3 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.09.2011 13:55

W sensie, że najpierw jest menu z nazwami klas/levelami, potem wyświetla się Nazwa klasy i jej opis oraz menu tak/nie?
  • +
  • -
  • 0

#4 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 02.09.2011 20:35

W sensie, że najpierw jest menu z nazwami klas/levelami, potem wyświetla się Nazwa klasy i jej opis oraz menu tak/nie?

Dokładnie, po wpisaniu /klasa, wybieramy klase, wyskakuje mały opis tej klasy, oraz czy chcemy wziąć tę klase czy nie.

Odświeżam

Help !

#5 Haka

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:10
  • Lokalizacja:K-ce
Offline

Napisano 02.09.2011 21:25

Dołączam się do pytania.Chętnie bym takie coś wrzucił do siebie,

#6 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 03.09.2011 07:55

Odświeżam

#7 Hajtowy

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:132
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 03.09.2011 08:11

W sensie chyba takim jak jest na cod modzie starym, /klasy - opis klas, /klasa wybierasz klasę i tyle. ^^

#8 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 03.09.2011 18:20

W sensie chyba takim jak jest na cod modzie starym, /klasy - opis klas, /klasa wybierasz klasę i tyle. ^^

Przeczytałeś cały temat ... ? Wpisujesz /klasa, wyświetlają Ci się w moim przypadku frakcje, wybierasz frację, następnie klase, gdy ją wybierzesz, to najpierw pokazuje Ci się jej opis, i do tego 2 opcje, czy chcesz ją wybrać czy nie ...

Dodam .sma, może ktoś zrobi lub powie jak zrobić. Leci plusik.


Załączony plik  QTM_CodMod.sma   49,35 KB  21 Ilość pobrań
  QTM_CodMod.amxx

Odświeżam

Użytkownik kolar edytował ten post 03.09.2011 09:17


#9 VerShinin

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Świdwin
Offline

Napisano 04.09.2011 11:07

Udało mi się zrobić coś takiego. Lecz to musi i tak iść do poprawki ;d

Mianowicie gdy wybieram klase, jest ten opis klas oraz 'Wybierz Klase' lecz gdy klikne to, klasa się 'włącza' lecz po wybraniu włącza się także menu Opis Klas. Tak samo gdy wybieram klasę, jest ten opis klasy oraz 'Wybierz klase' oraz 'wstecz' to zamiast do Wybierania klas cofa do Opis Klas. Nie wiem co nie tak ;x

Łap jak chcesz na razie to co jest. Ewentualnie jakby ktoś mógł poprawić :P

Zamieszczam swój plik .sma, nie korzystałem z tego co Ty dałeś ,)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#10 CheaterQ

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:132
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.09.2011 15:26

Po 1 tak jest w prawie kazdym Dark :)

#11 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 04.09.2011 15:40

@UP

A ja chce do nowego -.-'

#12 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 04.09.2011 17:50

niedługo pojawi się tutorial jak to zrobić
  • +
  • -
  • 1

#13 Kolar`.

    Guru

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 04.09.2011 17:51

Czekamy. :)

#14 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 04.09.2011 17:55

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Czekamy, i zamykamy.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL

#15 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 04.04.2015 22:55

Otwieram ma ktoś screena o jaki wybór chodziło ?


  • +
  • -
  • 0

#16 skorpius

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:316
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Dębica
Online

Napisano 05.04.2015 14:02

Otwieram ma ktoś screena o jaki wybór chodziło ?

nice odkop.
O motd chodzi
  • +
  • -
  • 0

4680134.png


#17 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 06.04.2015 15:54

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Autor tematu zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych