Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

PROBLEM COD BY ADEK part 2


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Niietoperek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -6
Mniej niż zer0.

  • Postów:41
  • Lokalizacja:fasfsa
Offline

Napisano 31.08.2011 07:54

Otóż wczoraj dostałem rozwiązanie do mojego problemu lecz nie mogłem wczoraj sprawidzc poniewaz nie mialem dostepu do kompa. Podpowiedzia było żeby wrgac do tego stndardowe modle souny i spites . Wgrałem lecz teraz serwer jest ciągle OFF nie da się włączyc.
?

Użytkownik Niietoperek edytował ten post 31.08.2011 08:14

  • +
  • -
  • 0

#2 ExTaza?!

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 104
Zaawansowany

  • Postów:424
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Leszno
Offline

Napisano 31.08.2011 09:01

Pokaż logi
  • +
  • -
  • 0

http://www.Cs-Kurnik.pl - Zapraszam!

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: awp.cs-kurnik.pl:27017 / 155.133.43.190:27017

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: ts3.cs-kurnik.pl - Darmowe kanały                     


#3 Hajtowy

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:132
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 31.08.2011 09:58

Zrób reinstal serwera wgraj oryginalnego coda, spakowanego ze wszystkimi plikami, a później tylko QTM_CodMod zamień i tyle. Powinno chodzić.

#4 adek1479

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:193
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrzesnia
Offline

Napisano 31.08.2011 10:45

Koleś.. Masz tam w moim poście co masz zrobić przeczytaj to.. A i Pisz po polsku




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych