[BaseBuilder] Sklep za Fragi
Muzzi
30.08.2011
[BaseBuilder] Sklep za Fragi
by Muzzi
Chciałbym wam przedstawić, mój stary plugin którego kiedyś używałem na swoim serwerze basebuilder. Postanowiłem go opublikować, gdyż jest mi nie potrzebny, kod pisałem bardzo dawno, początki pawna ;f

Tutaj można wpisywać komendy, po których ma być otwierany sklep. Po dodaniu komend, należy ponownie skompilować plugin i wgrać ponownie na serwer

W sklepiku znajduje się:
Nie bijcie za kodzik
by Muzzi
Chciałbym wam przedstawić, mój stary plugin którego kiedyś używałem na swoim serwerze basebuilder. Postanowiłem go opublikować, gdyż jest mi nie potrzebny, kod pisałem bardzo dawno, początki pawna ;f

Tutaj można wpisywać komendy, po których ma być otwierany sklep. Po dodaniu komend, należy ponownie skompilować plugin i wgrać ponownie na serwer

new const g_Commands[][] = { "say /sklep", "say /shop", "say /kup", "say /buy", "say_team /sklep", "say_team /shop", "say_team /kup", "say_team /buy"};

W sklepiku znajduje się:
CT:
- Granat HE,
- Granat SMOKE,
- AutoKampa tt,
- 'Krowa',
- +200 HP,
- +500 ARMORU
TT:
- +500 HP,
- +2000 HP,
- GodMode(10s),
- Niewidzialnosc(10s)
Nie bijcie za kodzik

Załączone pliki
Barthez
31.08.2011
może komuś się przyda ale jak dla mnie nic nowego. Sam posiadam nową paczkę BaseBuilder'a 7.0 : ) + ExpMod i mam sklep za diamenty

Muzzi
31.08.2011
Postanowiłem go opublikować, gdyż jest mi nie potrzebny, kod pisałem bardzo dawno, początki pawna ;f
Możliwe, ten sklep za diamenty jest strasznie denny według mnie chodź nie będę się wypowiadać na ten temat.
Plugin jest 'stary', kto chce niech z niego korzysta..
Sam korzystam z całkowicie innego sklepiku.
Użytkownik Muzzi edytował ten post 31.08.2011 15:55
naXe
31.08.2011
Od kiedy 7.0 jest ? bo chyba najnowsza wersja to 6.5 jak się nie mylę.BaseBuilder'a 7.0
Muzzi
01.09.2011
Taki mały offtop, jest już wersja 7.0, ale tylko priv, można kupić. Nie wiem po co coś takiego kupywać, strasznie drogie i się nie opłaca. Takie moje zdanie.
A pro po sklepiku, macie jakieś propozycje ? Mógłbym dodać w następnej wersji
A pro po sklepiku, macie jakieś propozycje ? Mógłbym dodać w następnej wersji

Kapucha112
02.09.2011
7.0?? Toż to marna przeróbka 6.5 ;/
Jedyne oficjalne wersje pochodzą od Tiranta i są oznaczone numerkami 7.2 /7.4![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
A co do sklepiku, zwykły przerobiony HNS shop za fragi by diablix
Jedyne oficjalne wersje pochodzą od Tiranta i są oznaczone numerkami 7.2 /7.4
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
A co do sklepiku, zwykły przerobiony HNS shop za fragi by diablix
Zdunekk
02.08.2012
MAM problem , gdy jestem w Zombie na BB i chcę kupic 500 hp za fragi (koszt 2 fragi ) , to wyskakuje mi komunikat ze to nie jest dostepne dla mojejgo teamu
, a jak jestem w ct i chcę kupic co innego za 2 fragi ( posiadam 2 fragi ) , to pisze że muszę być żywy LOL , PS. Żywy jesyem.
Weźcie poprawcie ten plugin bo fajny jest a ja nie umiem pisać swoich ...
Upsssss,
Przed chwila zobaczyłęm że pliki sklepu są po Wersję BB 7.0 , a czy można prosić takąsamą wersję tylko pod 6.5 ???
PLZZZ
Użytkownik Zdunekk edytował ten post 02.08.2012 11:46
, a jak jestem w ct i chcę kupic co innego za 2 fragi ( posiadam 2 fragi ) , to pisze że muszę być żywy LOL , PS. Żywy jesyem.
Weźcie poprawcie ten plugin bo fajny jest a ja nie umiem pisać swoich ...

Upsssss,
Przed chwila zobaczyłęm że pliki sklepu są po Wersję BB 7.0 , a czy można prosić takąsamą wersję tylko pod 6.5 ???

PLZZZ
Użytkownik Zdunekk edytował ten post 02.08.2012 11:46