Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Zombie Mod

BaseBuil

zombie mod

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Piekna722

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:42
  • Imię:Michale
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 30.08.2011 17:12

Wiem ze juz 4 pytanie w osobnym temacie ale mam pytanie 1 dlaczego jak zainstalowalem BaseBuild to wpisuje w amxx.cfg
i to co wpisuje nic sie nie dzieje na serverze jakis inny czas niz ten ktory ustawilem /round pokazuje 1/0 a ustawilem 4 to tam gdzie 0 powinno 4 sie pokazac nierozumiem inne tez to co ustawiam nic nie daje oco chodzi ????? proszę was pomozcie caly dzien probuje
  • +
  • -
  • 0

#2 GeDox

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 125
Zaawansowany

  • Postów:315
  • Steam:steam
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 30.08.2011 17:16

Opisz to jeszcze raz, tym razem użyj znaków interpunkcyjnych... Prawie nic z tego nie rozumiem.
  • +
  • -
  • 0

#3 Piekna722

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:42
  • Imię:Michale
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 30.08.2011 17:34

= mam problem z BaseBuild
"Poniewaz to co wpisuje w amxx.cfg nic sie nie sprawdza resetuje server lub zmieniam mape i nic te cvary ktore wpisalem w amxx to niedzialaja "
"wpisuje /round na serverze pokazuje 1/0 a nie 4/0"

Użytkownik Piekna722 edytował ten post 30.08.2011 17:36

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie mod

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych