Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Vip 3.2


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 zamixujpl

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 00:23

Mam problem z pluginem Vip iż nie działa
tzn jak by go nie było na serwerze

O to pluginy



; Custom - Add 3rd party plugins here
hidenseek.amxx
team_join.amxx
frostnades.amxx
bankfragow.amxx
uq_jumpstats.amxx
uq_jumpstats_tops.amxx
daj_fraga.amxx
waq_shop.amxx
ad_manager.amxx
VIP 3.2.amxx
VIP.amxx

Zainstalowałem wszystko dobrze i nie wiem dlaczego nie działa ;[
Proszę o pomoc

Użytkownik zamixujpl edytował ten post 29.08.2011 00:23

  • +
  • -
  • 0

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 29.08.2011 00:56

Ale, który nie działa?
VIP 3.2.amxx
VIP.amxx
Ten odstęp mi się nie podobna najlepiej zmień sobie nazwę na jakąś inna np.: abcd.amxx
I wogóle. jakieś logi?
Wyniki amx_plugins ?

Użytkownik Lukasz5 edytował ten post 29.08.2011 00:57

  • +
  • -
  • 0

#3 zamixujpl

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 01:09

Zmieniłem nazwę i działa.

Jenak nie , działa tylko modt txt jak się wpisze /vip

Użytkownik zamixujpl edytował ten post 29.08.2011 01:05

  • +
  • -
  • 0

#4 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 29.08.2011 01:17

Czyli działa... ;]
Inne funkcje może nie działają, bo badziewny plugin.
  • +
  • -
  • 0

#5 zamixujpl

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 01:20

http://amxx.pl/topic...-vip-plugin-32/ Po wypowiedziach innych widać ,że działa ;x
  • +
  • -
  • 0

#6 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 29.08.2011 01:24

A dałeś komuś tego VIP'a lub sobie, żeby zobaczyć czy działa? ;]
Cvary dodałeś?

Użytkownik Lukasz5 edytował ten post 29.08.2011 01:25

  • +
  • -
  • 0

#7 zamixujpl

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 01:29

Tak Dałem Vipa sobie , nawet na nick na ns i nic
Cvary tez dodalem
  • +
  • -
  • 0

#8 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 29.08.2011 01:46

Jak go dodajesz plugin wypluwa jakieś errory, masz 2 Vipy może się gryzą? ;]
wpisz amx_plugins i dojdź do tych pluginów, pokaż co piszę... ;)
  • +
  • -
  • 0

#9 zamixujpl

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 01:52

Inny wgrałem i to samo ;d pojawia się tylko modt txt

Tu masz :

Tops_JumpStats 2.38 kzuq#BorJomi uq_jumpstats_to running
Daj Fraga 1.0 Pavulon daj_fraga.amxx running
Sklep HNS 1.0 Waq waq_shop.amxx running
Autoresponder/Adv 0.5 MaximusBrood ad_manager.amxx running
VIP PL Wersja 2.04 MlodyJNTR vip.amxx runn
  • +
  • -
  • 0

#10 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 29.08.2011 01:56

Jak dodajesz vipa?
  • +
  • -
  • 1

#11 zamixujpl

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 02:02

"STEAM_0:0:32169163" "" "t" "de"

http://amxx.pl/topic...-vip-plugin-34/

Dobra już sobie poradziłem.
Sory za kłopot i dziękuje za poświęcony czas
  • +
  • -
  • 0

#12 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 29.08.2011 02:03

Wywal inne Vipy, zostaw tylko jeden i zobacz czy działa, zmień mapę, lub zresetuj serwer. I sprawdź czy masz moduły odblokowane.

Użytkownik Lukasz5 edytował ten post 29.08.2011 02:04

  • +
  • -
  • 0

#13 zamixujpl

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 02:04

Zobacz wyżej post
  • +
  • -
  • 0

#14 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 29.08.2011 02:06

Niech zgadnę nie powinno być "de", bo daje to na IP, powinno być "ce" ... ;D
  • +
  • -
  • 0

#15 zamixujpl

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.08.2011 02:12

Nieee
Aż głupio się przyznać ,ale to mój błąd ,bo potrzeba 2 os żeby dawało broń itp
Jeszcze raz sora za kłopot

Użytkownik zamixujpl edytował ten post 29.08.2011 02:12

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych