Nowa wersja IPB 3.2.3 - zgłaszanie bugów
Grzegorz93
12.10.2011
mgr inż. Pavulon
12.10.2011
Bo tak ma być. Na forum nie ma zainstalowanych aplikacji w stylu IP.Downloads a zatem są tylko dwa przycisku które robią w tym zestawieniu jedno i to samo.
Forum oznacza tylko forum jako przeczytane.
Oznacz wszystko jako przeczytane oznacza wszystkie aplikacje(Forum,Downloads/Blog/Gallery) jako przeczytane.
Forum oznacza tylko forum jako przeczytane.
Oznacz wszystko jako przeczytane oznacza wszystkie aplikacje(Forum,Downloads/Blog/Gallery) jako przeczytane.
L0rdS^P0l4K
15.10.2011
Może to nie bug... ale na pewno każdy z nas ma mieć możliwość dawania Rep (-) ?
Wydaje mnie się że zazwyczaj jest tylko (+) bo użytkownicy mogą komuś psikusa robić i psuć mu reputki.
Wydaje mnie się że zazwyczaj jest tylko (+) bo użytkownicy mogą komuś psikusa robić i psuć mu reputki.
Ojciec Dyrektor
15.10.2011
Do niedawna możliwość dawania minusów mieli admini/modzi i grupa Support Team.
Hiroshima
15.10.2011
user tylko widzi ten
lecz nie może nikomu go dać. Postaram się to naprawić, tak aby ten minusik zniknął z pola widzenia użytkownika

L0rdS^P0l4K
17.10.2011
Hiroshima
17.10.2011
w tym przypadku to nie pole ogłoszenia czy regulamin a opis działu. Ale uzupełniłem

ric0
17.10.2011
Ja mam taki problem z przeglądaniem wpisów na sb z telefonu. Gdy chcę poczytać wpisy w sb nie wyświetlają się wszystkie wpisy z aktualnej godziny. Czy jest to wina telefonu, przeglądarki(opera) czy sb ?
Użytkownik Squady edytował ten post 17.10.2011 19:09
Użytkownik Squady edytował ten post 17.10.2011 19:09
ric0
17.10.2011
Czy ktoś jeszcze ma podobny problem? Jeśli tak czy jest możliwość tego poprawienia:) ?
Na 5tyk
19.10.2011
Teraz ogłoszenie ,,AMXXowy TS3'' się rozpada czyli jest na środku a nie na cały ekran. Odpowiedz jest po Angielsku
chodzi o IPB Mobile

sebul
29.10.2011
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale gdy używa się tego zwykłego "panelu" do dodawania załączników, to nie wyświetlają się załączniki już te dodane.
ParadisO
30.10.2011
Sebul ja też tak mam.
Ale ja chciałem napisać w innej sprawie.
Jak naciskam w którykolwiek z linków w tym temacie to wyświetla się to
Ale ja chciałem napisać w innej sprawie.
Jak naciskam w którykolwiek z linków w tym temacie to wyświetla się to

Hiroshima
30.10.2011
skąd Ci się to w ogóle wzięło?
w który link klikasz (bo na prawde nie mam pojęcia skąd to wziąłeś )

ParadisO
31.10.2011
Hiroshima
31.10.2011
widziałeś może datę tego tematu? 
ok, w wolnej chwili pozamieniam linki z przema w tym temacie... (swoją drogą dziwne, że przez tyle czasu jeszcze tego nikt nie zrobił
)

ok, w wolnej chwili pozamieniam linki z przema w tym temacie... (swoją drogą dziwne, że przez tyle czasu jeszcze tego nikt nie zrobił

mgr inż. Pavulon
31.10.2011
Może dlatego nikt tego nie zrobił, bo działało przekierowanie ze starych linków i nikt tego nie zgłaszał? Nawet w google cache jeszcze jest prawidłowa zawartość: http://webcache.goog...opic.php?t=2072widziałeś może datę tego tematu?
ok, w wolnej chwili pozamieniam linki z przema w tym temacie... (swoją drogą dziwne, że przez tyle czasu jeszcze tego nikt nie zrobił)
A jak będziesz już zmieniał te linki ręcznie to pamiętaj, że zmieniły się id tematów

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=2072==
http://amxx.pl/topic/1597-flagi/