Nowa wersja IPB 3.2.3 - zgłaszanie bugów
Egbert
04.09.2011
Przydałoby się dorzucić przycisk "odśwież temat" lub "Podbij temat" coś takiego poprzednio było.
Kolar`.
04.09.2011
Prefiksy, prefiksy i jeszcze raz prefiksy. Brak ich to masakra. Będą one wgrane czy nie ?
Abes Mapper
04.09.2011
Może jutro rano ogarne te prefixy ale trzeba będzie je zastosować do przyklejonych/ważnych tematów tam gdzie powinny być.
DarkGL
05.09.2011
nie mogę pisać na sb z komórki na pełnej wersji także posty da się pisać
opera mini najnowsza wersja
opera mini najnowsza wersja
Onyke
05.09.2011
@hiro
Gdy wchodzisz z telefonu to na dole przełączasz się na pełną wersję i masz normalny styl forum.[...]na pełnej wersji[...]
Hiroshima
05.09.2011
tzn Ty mowisz o wersji Lo-Fi a to inna bajka jest zupelnie. Styl ktory powinien byc to "IP.Board Mobile"
Skull3D
06.09.2011
Dajcie że można widzieć kogoś warny pod statustem aktywności i niech może pavulon wam pomoże ?
Abes Mapper
06.09.2011
Widzisz w ogóle pasek?Dajcie że można widzieć kogoś warny pod statustem aktywności
niech może pavulon wam pomoże ?

mgr inż. Pavulon
06.09.2011
A może frytki do tego?niech może pavulon wam pomoże ?

Wystarczy mi spam o zmianę nicku

Skull3D
06.09.2011
Ja nie widze takiego paska u nikogo
+Dodaj grupe pokemon i mnie jako szefa
+Dodaj grupe pokemon i mnie jako szefa

kasza
07.09.2011
W powiadomieniach gdy jest odnośnik do jakiegoś tematu, to nie przechodzi do niego, tylko przełącza na forum główne. (mam tak z tematami co do MA, z innymi nie wiem)
eRBeKa#
07.09.2011
Nie wiem czy było, ale jest dwanaście stron i nie miałem przyjemności przeczytania tak dużej ilości postów, to tak:
Spoiler, się nie rozsuwa.
Gdy wchodzimy w czyiś profil to jest status, a tam np 1 komentarz, gdy naciskamy aby go zobaczyć przekierowuje na stronę główna.
Na razie to tyle.
Ps.
Jak było to przepraszam.
Spoiler, się nie rozsuwa.
Gdy wchodzimy w czyiś profil to jest status, a tam np 1 komentarz, gdy naciskamy aby go zobaczyć przekierowuje na stronę główna.
Na razie to tyle.
Ps.
Jak było to przepraszam.
sebul
10.09.2011
Jak zaznaczy się posty jako przeczytane to automatycznie przechodzi do strony http://amxx.pl/index.php? chodzi o ten znak zapytania na końcu, taka kosmetyczna sprawa ^ ^