Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

./hlds_run: line 321


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pawliniak

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Ciach
Offline

Napisano 27.08.2011 05:23

"Witam, od razu moze opisze na czym polega moj problem.
Otóż serwer postoi raz godzinę, raz dwie, a czasem tylko 10 min i nagle Crash. 0 Logów, 0 Erorów - jeśli chodzi o pluginy. Jedyne co się pokazuję to tylko i wyłącznie w konsoli serwera taka o to komenda: ../hlds_run: line 321: 17908 Segmentation fault $HL_CMD "
Hosting zabijaka

Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 exTez

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:99
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.08.2011 06:18

http://amxx.pl/topic...-rebuy-bug-fix/

Bądź druga sprawa , napisz do swojego hostingu , opisz im swój problem i powinni ci pomóc.
  • +
  • -
  • 1
Dołączona grafika

#3 Pawliniak

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Ciach
Offline

Napisano 27.08.2011 09:17

No niestety nic nie robi sie po wpisaniu tej komendy z tego linku.

Co do hostingu napisali ze to moja wina i nie mogą pomóc =(

Może ktoś inny poradzi =)
  • +
  • -
  • 0

#4 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 27.08.2011 10:28

Nie masz przypadkiem zainstalowanego DM z dodatkiem dm_ffa ?
  • +
  • -
  • 0

#5 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.08.2011 10:53

masz jakieś error logi ?
wyłączaj po kolei pluginy dowiesz się który to powoduje
  • +
  • -
  • 0

#6 Pawliniak

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Ciach
Offline

Napisano 27.08.2011 13:05

CodMod
Nie ma errorów.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych