Proszę o zmiane .sma na .amxx bo sam niestety nie potrafię i możliwe naprawienie błedów w codku jeżeli takowe występują nagradzam oczywiście + pomoc
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Problem z kompilacją
Temat rozp. MultiGamer, 23.08.2011 18:48
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.08.2011 18:48
Witam jestem początkującym człowiekiem w robieniu serwerów i chciałem wrzucić mój serwer w formacie .sma na www.ownserwer.pl ale wtedy mi nie działało i usłyszałem że żeby to działało muszę to mięc w formacie .amxx
Proszę o zmiane .sma na .amxx bo sam niestety nie potrafię i możliwe naprawienie błedów w codku jeżeli takowe występują nagradzam oczywiście + pomoc
Napisano 23.08.2011 18:50
będziesz musiał kompilować lokalnie Kompilacja lokalna - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Napisano 23.08.2011 18:54
Dzięki a mógłby ktoś to zrobić za mnie bo naprawdę jestem nowy a zależy mi na poprawie błędów i czasie proszę

Napisano 23.08.2011 18:59
Proszę miałeś troszkę błędów (nie zarejestrowane cvary i błędne nazwy klas)
Nie zapomnij metamoda i amxxa zainstalować
oraz poczytaj jak instalować pluginy
@down spoxik
Nie zapomnij metamoda i amxxa zainstalować

@down spoxik

Załączone pliki
Użytkownik HubertTM edytował ten post 23.08.2011 19:05
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 23.08.2011 19:02
Dzięki leci wielki + a zwłaszcza za naprawe błedów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych