Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z klasą po dodaniu grawitacji !


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Kolar`.

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:704
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
Offline

Napisano 23.08.2011 07:06

Witam, dodałem do CoD'a grawitacje, skompilowałem klase testową którą również wrzuciłem na serwer. Po wpisaniu /klasy wyświetlają mi się one, lecz po wpisaniu /klasa nic się nie wyświetla. Dodaje załącznik do sprawdzenia.

Załączony plik  QTM_CodMod.sma   52,09 KB  5 Ilość pobrań
  QTM_CodMod.amxx

Dodano 23 sierpień 2011 - 07:11:
Ok. Już sobie poradziłem.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych