Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

plugin bs_creator


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 seitas

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 22.08.2011 13:17

Witam.Mam problem z pluginem bs_creator.Otóż mam włączone potrzebne moduły a nawet wszystkie , w plugins.cfg mam dospiane bs_creator.amxx , w cvarach mam amx_bs_draw 1
Mój plik bsconfig w configs/bs_creator wygląda tak:

;Set to 0 if you want unable menu with configuration (passive mode)
MENU = 0
;What you want to log
;a - saving file
;b - editing BS
;c - adding BS
;d - deleted BS
;e - restoring default BSs
LOGS = "abcde"


W folderach scripting mam zamieszczony plik sma tego w pluginu a w "plugins/" mam plik amxx tego pluginu.W data/lang też mam wrzucony plik txt.Więc wchodzę na serwer loguje się jako Head Admin otwieram amxmodmenu i nie ma tam żadnej opcji związanej z edycją bs-ów.W consoli też nie działają komendy typu bs_creator , bs_menu , mimo iż po wpisaniu amx_plugins pokazuje mi że plugin ma status "running" czyli że niby działa.Nie wiem co robię nie tak.
  • +
  • -
  • 0

#2 Sm4rT

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:95
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:reafds
Offline

Napisano 22.08.2011 13:31

MENU daj na 1
usun ; sprzed a, b, c lub d albo wszystkim naraz
  • +
  • -
  • 0

Pomogłem? Kliknij Dołączona grafika Będę wdzięczny :)


#3 fejk

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 22.08.2011 13:38

;Set to 0 if you want unable menu with configuration (passive mode)
MENU = 0

daj tu z 0 na 1
i daj odp

#4 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.08.2011 13:44

MENU daj na 1
usun ; sprzed a, b, c lub d albo wszystkim naraz


; przed a, b, c, d nie jest bez powodu - to komentarz...
  • +
  • -
  • 0

#5 seitas

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 04.09.2011 11:42

Ok,dziękuje bardzo pomogliście.Jeszcze jedno pytanie jaką komendą dodaje się oznaczenie graficzne bs?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych