Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

nie dziala mi HUD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 fifio121

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Imię:ktos
  • Lokalizacja:gdzies
Offline

Napisano 22.08.2011 07:51

Witam mam problem na moim cod modzie nie ma napisów w lewym gornym rogu takich jak klasa,doswiadczenie,poziom,przedmiot robilem jak powinno byc pewnie cos zle moglby mi ktos pomoc w zalaczniku jest moje .sma

Załączone pliki


Użytkownik fifio121 edytował ten post 22.08.2011 07:53

  • +
  • -
  • 0

#2 ExTaza?!

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 104
Zaawansowany

  • Postów:424
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Leszno
Offline

Napisano 22.08.2011 10:25

Łap powinno być dobrze.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

http://www.Cs-Kurnik.pl - Zapraszam!

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: awp.cs-kurnik.pl:27017 / 155.133.43.190:27017

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: ts3.cs-kurnik.pl - Darmowe kanały                     


#3 fifio121

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Imię:ktos
  • Lokalizacja:gdzies
Offline

Napisano 22.08.2011 10:30

ej a masz sma?
  • +
  • -
  • 0

#4 ExTaza?!

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 104
Zaawansowany

  • Postów:424
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Leszno
Offline

Napisano 22.08.2011 10:35

tak. Sprawdz czy działa .amxx

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

http://www.Cs-Kurnik.pl - Zapraszam!

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: awp.cs-kurnik.pl:27017 / 155.133.43.190:27017

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: ts3.cs-kurnik.pl - Darmowe kanały                     


#5 fifio121

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Imię:ktos
  • Lokalizacja:gdzies
Offline

Napisano 22.08.2011 10:44

nie dziala nadal nie mam w lewym gornym rogu napisow wszystko inne mam klasy sklep tylko ten HUD
  • +
  • -
  • 0

#6 ExTaza?!

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 104
Zaawansowany

  • Postów:424
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Leszno
Offline

Napisano 22.08.2011 10:55

Na moim testowym wszystko jest OK :unsure:
  • +
  • -
  • 0

http://www.Cs-Kurnik.pl - Zapraszam!

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: awp.cs-kurnik.pl:27017 / 155.133.43.190:27017

 

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png IP: ts3.cs-kurnik.pl - Darmowe kanały                     


#7 fifio121

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Imię:ktos
  • Lokalizacja:gdzies
Offline

Napisano 22.08.2011 10:56

daj razem sma i amx

Dodano 22 sierpień 2011 - 11:15:
pomoze ktos naprawic zeby dzialalo

Dodano 22 sierpień 2011 - 14:11:
dobra juz sam zrobilem dziala

Użytkownik fifio121 edytował ten post 22.08.2011 11:15

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych