mapchooser4
`K0$!4RZ~
10.01.2009
Więc tak chce zeby vote na koniec mapy bylo z maps.ini
Dobrze mam ustawione ?
Zmieniam timeleft na 3min i niema vote ; o
Dobrze mam ustawione ?
// mapchooser4 amx_mapchooser_type 1 amx_mapchooser_mapsloc 1 amx_mapchooser_mapsfile 2
Zmieniam timeleft na 3min i niema vote ; o
pawlik
10.01.2009
Z plugins.ini?? Nie rozumiemWięc tak chce zeby vote na koniec mapy bylo z plugins.ini
Gutaj
10.01.2009
a dopisałeś do plugin.ini ??
i czy cvar'y dopisujesz do amx.cfg czy gdzieś indziej ?
i z tego co mi sie wydaje to nie wszystkie cvar'y
tu sa all z wyjaśnieniem
a co do tego aby brało ci z map.ini to masz zle ;]
bo masz tak
amx_mapchooser_mapsloc "1" zle
a powinno
amx_mapchooser_mapsloc "2" TaK Powinno
amx_mapchooser_mapsfile "2" to tez
zle
amx_mapchooser_mapsfile "maps.ini" tak Powinno
PoZdRaWiAm
i czy cvar'y dopisujesz do amx.cfg czy gdzieś indziej ?
i z tego co mi sie wydaje to nie wszystkie cvar'y
tu sa all z wyjaśnieniem

amx_mapchooser_type "1" // 0-mapy do votowania wybierane sa z pliku, 1-nominowanie map do votowania, 2-brak votowania amx_mapchooser_mapsloc "0" // 0-używa amx_mapchooser_mapsfile, 1-używa mapcycle, 2-używa folderu z mapami amx_mapchooser_mapsfile "maps.ini" // nazwa pliku w amxmodx/configs/ ,używany go kiedy amx_mapchooser_mapsloc ustawione jest na "0" amx_nominfromfile "0" // 0-gracze mogą nominować wszystkie mapy z folderu map, 1-gracze mogą nominować tylko mapy z amx_mapchooser_mapsfile amx_maxnominperplayer "1" // ile map może nominować jeden gracz amx_extendmap_max "10" // maksymalny czas dla całkowitego rozszerzenia mapy (w minutach) amx_extendmap_step "10" // z jakim czasem mapa zostanie rozszerzona (czas w minutach) amx_ext_round_max "1" // ile razy mapa może być rozszerzana amx_ext_round_step "1" // z jaką liczbą rund mapa zostanie rozszerzona amx_ext_win_max "1" // ile razy mapa może być rozszerzana amx_ext_win_step "1" // z jaką liczbą rund mapa zostanie rozszerzona
a co do tego aby brało ci z map.ini to masz zle ;]
bo masz tak
amx_mapchooser_mapsloc "1" zle
a powinno
amx_mapchooser_mapsloc "2" TaK Powinno
amx_mapchooser_mapsfile "2" to tez

amx_mapchooser_mapsfile "maps.ini" tak Powinno
PoZdRaWiAm
Gość__* 10.01.2009
Nie ma różnicy czy czytać będzie z mapcycle.txt czy maps.ini ... Dodaj aktualny cykl map do oby dwóch plików.Więc tak chce zeby vote na koniec mapy bylo z maps.ini
maps.ini - odpowiada za mapy dostępne w amxmodmenu
mapcycyle.txt - odpowiada za kolejno grane mapy
Tu masz wszystko: http://amxx.pl/viewtopic.php?t=108