Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z micro na moim serwerzena moim serwerze nie działa w ogóle micro


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 ps1995

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:dfhgfhs
  • Lokalizacja:WDFHDf
Offline

Napisano 15.08.2011 16:39

dzień dobry
mam problem z moim serwerem otóż dawniej micro działało i wszystko było dobrze ale kilka dni temu przestało działać i do tej pory nie działa. Zrobiłem reistal serwera działało mapa się zmieniła i problem powrócił micro znou nie działa wszystko w server.cfg i cvarach jest dobrze ale micro nie działa nie mozna rozmawiac jak sie nacisnie przycisk k to sie nie pojawia ikona rozmowy nikt nigogo nie slyszy to tak jakby na serwerze było wyłączone micro proszę o pomoc.
z góry dziękuje

#2 BoB0_

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:365
  • GG:
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 15.08.2011 16:44

Coś w cvarach jest zmienione na pewno. Miałem tak samo u siebie bo któryś z adminów się pobawił ale restart serwa pomógł.

Podrzuć nam server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#3 ps1995

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:dfhgfhs
  • Lokalizacja:WDFHDf
Offline

Napisano 15.08.2011 16:46

już daję


Spoiler

Użytkownik DarkGL edytował ten post 15.08.2011 17:11


#4 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 15.08.2011 16:48

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
HLDS -> Problemy

  • +
  • -
  • 0

#5 BoB0_

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:365
  • GG:
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 15.08.2011 16:53

Nie pisz post pod postem.

Tutaj wszystko zdaje się być dobrze. Ale skoro po zmianie mapy po resecie dalej nie działa na pewno coś masz źle ustawione w ustawieniach. Sprawdź cvary tak jak pisałem. amxx.cfg też.
  • +
  • -
  • 0

#6 ps1995

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:dfhgfhs
  • Lokalizacja:WDFHDf
Offline

Napisano 15.08.2011 16:54

proszę amxx.cfg :
Spoiler

Użytkownik DarkGL edytował ten post 15.08.2011 17:09


#7 BoB0_

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:365
  • GG:
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 15.08.2011 17:06

Napisałem żebyś sam sprawdził. Nie znam powodu tego że Ci mikro nie działa. Możliwe że jakiś plugin to blokuje.
  • +
  • -
  • 0

#8 ps1995

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:dfhgfhs
  • Lokalizacja:WDFHDf
Offline

Napisano 15.08.2011 17:07

już chyba wiem czemu nie działa micro.
proszę o zamknięcie tematu

#9 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.08.2011 17:42

To może się podzielisz tą jakże cenną informacją, by rozwiązanie pozostało dla potomnych?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych