Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Mikro w cs
Temat rozp. LucKy_skiLL, 15.08.2011 00:10
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.08.2011 00:10
Witajcie, mam problem z mikrofonem, otóż na ventrilo mnie słychać idealnie, a na cs cicho. Mikro na steam i w grze mam na max, hmm moze jakąś komendę mam zlę, proszę o pomoc ;]
Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube
Napisano 15.08.2011 14:58
Opcja
Zaznaczona?
Enable voice in Game
Zaznaczona?
Serwer Surf_Ski_2 [Respawn + BH] na którym warto zagrać: 91.203.135.5:27050
Napisano 15.08.2011 15:37
Boost microphone gain zaznaczone?
Napisano 15.08.2011 15:55
Poradnik ode mnie ze strony:
Pełno razy macie problemy z mikrofonem. Powodem tego może być wiele rzeczy. Przedstawię wam kilka rzeczy jak uporać się z tym problemem. Zazwyczaj któryś z nich pomaga. O to one:
1. Wejdź w panel sterowania. Następnie wejdź w Menadżer Urządzeń. Tam wyszukaj swój mikrofon. Odinstaluj go i uruchom ponownie komputer. Przed ponownym uruchomieniem komputera podłącz mikrofon do odpowiedniego gniazda.
2.Niektórzy gracze mają coś takiego. Podłączą nowo co kupiony mikrofon i nie działa im. Wystarczy zrobić tylko tak: wejść w panel sterowania
źwięki i urządzenia audio >Audio oraz Głos. I ustawić tam wszystko na full.
3. Ustaw w Counter strike mikrofon: Options >Voice. I tam najlepiej przestaw go na środek.
4. Masz wadliwe wejście (zepsute) podłącz do innego. Np. Jeżeli przodu w gnieździe nei dziala podłącz go z tyłu.
5. Zrób reinstall sterowników i wszystko powinno śmigać wyśmienicie.
6.Jeżeli w csie dajesz Test mikrofonu i słyszysz bardzo dobrze. A gdy wchodzę na serwa to nie działa przycisk to wpisz w konsole: voiceenable 1 i sv_voiceenable 1. A jak nei zadziała i to to wpisz w consoli bind k "+voicerecord. I powinno działać.
7.Sprawdź czy w ustawieniach głosu masz takie ustawienia:
voice_enable "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "1"
Pełno razy macie problemy z mikrofonem. Powodem tego może być wiele rzeczy. Przedstawię wam kilka rzeczy jak uporać się z tym problemem. Zazwyczaj któryś z nich pomaga. O to one:
1. Wejdź w panel sterowania. Następnie wejdź w Menadżer Urządzeń. Tam wyszukaj swój mikrofon. Odinstaluj go i uruchom ponownie komputer. Przed ponownym uruchomieniem komputera podłącz mikrofon do odpowiedniego gniazda.
2.Niektórzy gracze mają coś takiego. Podłączą nowo co kupiony mikrofon i nie działa im. Wystarczy zrobić tylko tak: wejść w panel sterowania

3. Ustaw w Counter strike mikrofon: Options >Voice. I tam najlepiej przestaw go na środek.
4. Masz wadliwe wejście (zepsute) podłącz do innego. Np. Jeżeli przodu w gnieździe nei dziala podłącz go z tyłu.
5. Zrób reinstall sterowników i wszystko powinno śmigać wyśmienicie.
6.Jeżeli w csie dajesz Test mikrofonu i słyszysz bardzo dobrze. A gdy wchodzę na serwa to nie działa przycisk to wpisz w konsole: voiceenable 1 i sv_voiceenable 1. A jak nei zadziała i to to wpisz w consoli bind k "+voicerecord. I powinno działać.
7.Sprawdź czy w ustawieniach głosu masz takie ustawienia:
voice_enable "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "1"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych