Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PHP

Zapytanie ( nie wiem co źle )

PHP

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Gh0st

    :)

  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 13.08.2011 17:11

Mam problem , zrobiłem opcje usuwanie za pomocą wpisania id , ale nie działa nie pokazuje żadnych błędów , niżej zamieszcze kod

<?php session_start();
include("../config.php");
$sql_conn = mysql_connect($host , $user, $pass);
mysql_select_db($base,$sql_conn);

?>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../wyglad.js" />
<title>Panel Administracyjny</title>
</head>
<body>
<?
if(session_is_registered("zalogowany")){
echo '<b>Resetuj Wszystkie Klasy : </b><a href="acp.php?reset=t"/><i>Kliknij Jezeli tak</i></a><br>';
echo '<b>Usun Wybrana Klase : </b><a href="acp.php?reset=wybrany"/><i>Kliknij Jezeli tak</i></a><br>';
if($_GET['reset'] == 't')
{
echo '<form action="" method="POST"><center><b><br>Czy na pewno Chcesz Wykonac Reset Tabeli?</b><br><input type=submit name=Tak value="Tak"><input type=submit name=Nie value="Nie"></center></from>';
if (isset($_POST['Tak'])){
mysql_query("Truncate Table `klasy_`");
}
if (isset($_POST['Nie'])){
echo '<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="0; URL=acp.php">';
}
}
if($_GET['reset'] == 'wybrany')
{
echo '<center>Wpisz Numer Klasy <form action="" method=post><input type=text name="szukaj"><input type=submit name=szukaj2 value=Usun></form></center>';
if (isset($_POST['szukaj2']))
{
$szukaj = $_POST['szukaj'];
$szuk = mysql_query("Select `id` from `klasy_` where `id`='$szukaj'");
if(mysql_num_rows($szuk) > 0)
{
mysql_query("Delete from `klasy_` where `klasy_`, `id`=`$szukaj`");
} else
{
echo '<br>Nie ma Klasy o takim ID<br>';
}
}

}
}
else {
echo 'Najpierw się zaloguj';
}
?>
</body>


Chodzi mi o opcje :
echo '<b>Usun Wybrana Klase : </b><a href="acp.php?reset=wybrany"/><i>Kliknij Jezeli tak</i>

czyli o to :

if($_GET['reset'] == 'wybrany')
{
echo '<center>Wpisz Numer Klasy <form action="" method=post><input type=text name="szukaj"><input type=submit name=szukaj2 value=Usun></form></center>';
if (isset($_POST['szukaj2']))
{
$szukaj = $_POST['szukaj'];
$szuk = mysql_query("Select `id` from `klasy_` where `id`='$szukaj'");
if(mysql_num_rows($szuk) > 0)
{
mysql_query("Delete from `klasy_` where `klasy_`, `id`=`$szukaj`");
} else
{
echo '<br>Nie ma Klasy o takim ID<br>';
}
}

}


Proszę o poprawnie , ew. jakąś wskazówkę :love:

Dodano 13 sierpień 2011 - 20:18:
@ edit

Można zamknąć ;] poradziłem sobie

błędę było to :

mysql_query("Delete from `klasy_` where `klasy_`, `id`=`$szukaj`");


a dokładniej


`klasy_`, `id`


a jeszcze dokładniej

,

Do zamknięcia

Użytkownik Gh0st edytował ten post 13.08.2011 20:18

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: PHP

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych