Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Stats WWWDiablo Stats WWW


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ikciuu

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Deblin
Offline

Napisano 13.08.2011 10:39

Witam mam problem edytowalem statystyki www Diablo

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/electra/domains/electra.ithost.eu/public_html/DiabloStats/index.php on line 91


mam taki bład ;/
przeklej.pl - diablostats .7z. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl

Tutaj link do sciagniecia proszę o pomoc


ps . korzystalem z tego poradnika

<ciach>

Dodano 13 sierpień 2011 - 11:47:
może bys pomógł a a nie tylko warna potrafisz wlepic

Użytkownik hiroshima edytował ten post 13.08.2011 11:17
Upewnij się że tekst/kod który dodajesz nie ma w sobie adresów do konkurencyjnych for.


#2 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 13.08.2011 15:41

Jeżeli robisz tak:
else if($rall["klasa"]==4){ $pclass ='Zabójca';} else if($rall["klasa"]==5){$pclass ='Nekromanta';} else if($rall["klasa"]==6){$pclass ='Barbarzyńca';}
else if($rall["klasa"]==7){ $pclass ='Ninja';}

To musisz tak dokończyć (robiąc warunki), a nie tak jak Ty robisz czyli:
else{ $pclass ='Łowca';}


Zrób tak we wszystkich dalej:

przykład:
else if ($rall["klasa"] == 8){ $pclass ='Łowca';}


Gdzie 8 to numer klasy
I tak dalej ;] Powinno chodzić..

Po 2 jest to dość haotycznie napisane (trudno się odczytać)
Zrób ładną tabulacje to się szybciej odczytasz i skapujesz o co biega ;)

Użytkownik Blak Rajder edytował ten post 13.08.2011 15:42

  • +
  • -
  • 1
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#3 Ikciuu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Deblin
Offline

Napisano 14.08.2011 08:15

Ziomek mam jeszcze taki problem z baza danych nie to żebym byl idioto i nie umiał podłączyc


http://www.electra.i...Stats/index.php


Plik config.php


$dbuser 		= "skillefe_diablo"; 
$dbpassword = "******";
$dbname = "newdiablo";
$dbhost = "188.165.218.39";
$dbtable = "newdiablo";
$ile = "150";
$admlogin = "Ikciu";
$admhaslo = "******";


cvar z amxx.cfg

diablo_sql_host "188.165.218.39"
diablo_sql_user "skillefe_diablo"
diablo_sql_pass "*****"
diablo_sql_database "skillefe_diablo"
diablo_sql_table "newdiablo"
diablo_sql_save "1"

Użytkownik Ikciuu edytował ten post 14.08.2011 21:14


#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 14.08.2011 08:24

Nie podawaj haseł na forach publicznych :/

Nie działa Ci, bo baza padła.

#5 Ikciuu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Deblin
Offline

Napisano 14.08.2011 20:52

Klase mam na serwie

$dbuser = "electra_diablo";
$dbpassword = "****";
$dbname = "electra_diablo";
$dbhost = "91.121.114.166";
$dbtable = "ProDiablo";
$ile = "150";
$admlogin = "Ikciu";
$admhaslo = "******";


Nowa Baza danych i to samo ;/

Użytkownik Ikciuu edytował ten post 15.08.2011 08:31





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych