Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

cs mi sie wyłacza


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kora

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:daleeko
Offline

Napisano 11.08.2011 22:14

Siema.Przepraszam jeżeli to jest zły dział na ten temat.
Otóż mam problem z cs ,gdy wchodze na serwer(call of duty mod) wyłącza mi sie cały cs niewiem czym to jest spowodowane
inne serwery działaja. mam patcha 23v. Myśle ze to moze byc winna słabego kompa 200 ram 64 karta graficzna procesor 900.próbowałem zainstalowac od nowa cs i dalej to samo.
proszę o pomoc wasze forum to ostatnia deska ratunku :) jak nic sie nie uda to trzeba bedzie formata robic
z góry dzięki czekam na wasze odpowiedzi.
  • +
  • -
  • 0

#2 Droso

    Dawniej HubertTM

  • Support Team

Reputacja: 1279
Godlike

  • Postów:2371
  • Steam:steam
  • Imię:Hubert
  • Lokalizacja:Tomaszów Mazowiecki
Offline

Napisano 12.08.2011 07:33

Mój kumpel tak miał lecz było to spowodowane brakiem modelu mine.mdl
Spróbuj go wrzucić do cstrike\models
przeklej.pl - mine .mdl. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl
  • +
  • -
  • 0

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!

Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!


#3 Kora

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:daleeko
Offline

Napisano 13.08.2011 02:48

wrzuciłem ten plik dalej nie działa :/
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 13.08.2011 03:04

CS się wyłącza bez powodu czy z jakimś komunikatem?
  • +
  • -
  • 0

#5 Barto_12_SAS

    mów mi Paja

  • Użytkownik

Reputacja: 44
Pomocny

  • Postów:433
  • GG:
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Dąbrowa
Offline

Napisano 13.08.2011 06:57

Proponuję Ci zrobić "podstawowe zabiegi kosmetyczne" , czyli - uruchom defragmentacje , następnie wyczyść plik regedit i restart kompa - miałem podobny problem , tylko , że z diablo mod i to pomogło .
  • +
  • -
  • 0

www.BartoIT.pl

:plus: - klikasz to, a dzięki temu rozwijam ten profil
Odwiedź strefę pobierania i pobierz wersję testową alfa Counter Strike: Global terror MOD


#6 Kora

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:daleeko
Offline

Napisano 13.08.2011 18:47

ale też mi sie zdaje ze to wina modeli

Dodano 13 sierpień 2011 - 19:42:
sas właczyłem defragmentacje ale jest mały problem napisałes zebym wyczyscił plik "regedit" a tam jest tylko analizuj i defragmentacje musze cały dysk zrobić ? czy idzie wybrac ten plik.

Dodano 14 sierpień 2011 - 13:55:
Już mi działa serwer była to wina modeli kolega mi przesłał dzięki za poświecenie mi czasu dostajecie kazdy po +
dzięki.
Można zamknoc temat
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych