mod kreedz i bh
mateuszmi
11.08.2011
Mam już plugin na LJstats. Poszukuje jeszcze 2:
- na robienie checkpointów (cp, gc)
- na +hook
Czy któryś z tych pluginów/modów przeszkodzi mi w grywanie moxów po wpisaniu amx_off?
- na robienie checkpointów (cp, gc)
- na +hook
Czy któryś z tych pluginów/modów przeszkodzi mi w grywanie moxów po wpisaniu amx_off?
berix
11.08.2011
sprawdź dostępne najpopularniejsze pod amxx - KZ Mody
na publiczny serwer polecam ProKreedz 2 by nucLeaR, posiada w standardzie w/w opcje czyli cp, tp oraz hook
a co do komendy amx_off to nei bedzie problemu bo w tym momencie pluginy amxx nie reagują
Edited by berix, 11.08.2011 22:39.
na publiczny serwer polecam ProKreedz 2 by nucLeaR, posiada w standardzie w/w opcje czyli cp, tp oraz hook
a co do komendy amx_off to nei bedzie problemu bo w tym momencie pluginy amxx nie reagują
Edited by berix, 11.08.2011 22:39.
mateuszmi
12.08.2011
Jak zainstalować ten ProKreedz 2 by nucLeaR 
Po rozpakowaniu mam 2 foldery - ProKreedz 2.26 i ProKreedz 2.26 SQL
Nie widzę tam żadnych pluginów więc jak dodać to do amx?
W dodatku na stronie jest mało o tym modzie, możecie mi napisać co on dokładnie daje?

Po rozpakowaniu mam 2 foldery - ProKreedz 2.26 i ProKreedz 2.26 SQL
Nie widzę tam żadnych pluginów więc jak dodać to do amx?
W dodatku na stronie jest mało o tym modzie, możecie mi napisać co on dokładnie daje?

berix
12.08.2011
nie będę cie uczyc instalacji pluginów, musisz sobie sam skompilować pliki bo masz tylko pliki w formie .sma.
Co do "ProKreedz 2.26 i ProKreedz 2.26 SQL" - jak sama wskazuje są to te same 2 mody z obsluga bazy mysql i beż obsługi mysql
z opisów cvarów, komend dla gracza (na stronie zakładka cvars) można juz duzo wywnioskować (wymagany jezeyk angielski)
Edited by berix, 12.08.2011 12:30.
Co do "ProKreedz 2.26 i ProKreedz 2.26 SQL" - jak sama wskazuje są to te same 2 mody z obsluga bazy mysql i beż obsługi mysql
z opisów cvarów, komend dla gracza (na stronie zakładka cvars) można juz duzo wywnioskować (wymagany jezeyk angielski)
Edited by berix, 12.08.2011 12:30.
mateuszmi
12.08.2011
Dzięki berix, bardzo pomogłeś.
Teraz wszystko mi działa poza 1 rzeczą - hook.
Każdy gracz ma go na starcie, a ja chce żeby dostawał go dopiero po ukończeniu mapy.
Bawienie się w cfg nie pomogło ;/
Teraz wszystko mi działa poza 1 rzeczą - hook.
Każdy gracz ma go na starcie, a ja chce żeby dostawał go dopiero po ukończeniu mapy.
Bawienie się w cfg nie pomogło ;/
Emulov.
12.08.2011
Jest cvar :
kz_hook_prize <0/1> – Gives hook to each player that finishs the map
Co po przetlumaczeniu daje "Daje hak do każdego gracza który skończy mapę"
Edited by Emulov., 12.08.2011 13:46.
kz_hook_prize <0/1> – Gives hook to each player that finishs the map
Co po przetlumaczeniu daje "Daje hak do każdego gracza który skończy mapę"
Edited by Emulov., 12.08.2011 13:46.
berix
13.08.2011
na starcie standardowo (z komenda kz_hook_prize 1) hook'a maja tylko admini z odpowiednia flaga, wiec dlatego mozesz sadzic ze gracze maja, ale reszta graczy aby miec hooka musza przejsc mape.