Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem!!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 czupaczups6911

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 08.01.2009 20:15

pojawia sie takie cos :/
2009/01/08 19:18:18 -
2009/01/08 19:18:18 - ------------------
2009/01/08 19:18:18 - sXe-I dll starting
2009/01/08 19:18:18 - version: 7.4
2009/01/08 19:18:18 - **** Driver Initialization
2009/01/08 19:18:18 - **** Open success
2009/01/08 19:18:18 - **** Link ready
2009/01/08 19:18:18 - **** Image ready
2009/01/08 19:18:18 - **** Validations ready
2009/01/08 19:18:21 - **** Hooked
2009/01/08 19:18:21 - **** Message [0]
2009/01/08 19:18:21 - **** Alias Offline
2009/01/08 19:18:21 - **** Backup ready
2009/01/08 19:18:21 - **** ControlTime [12684798]
2009/01/08 19:18:21 - **** Listen server Offline
2009/01/08 19:18:21 - **** GL Command Offline
2009/01/08 19:18:21 - **** Finish [3604]
2009/01/08 19:18:21 - (ERROR) 13. Initialization failed
2009/01/08 19:18:21 - sXe-I dll closing
macie jakies pomysły
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych