Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer pada...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 xx69xx

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Gdzies
Offline

Napisano 05.08.2011 20:30

Witam ponownie.. wiem, że jak na razie udzielam się tylko z prośbami i pytaniami ale mógłby ktoś mi pomóc? dziś już 2 raz serwer mi sie zatrzymam a jestem w tym troche ciemny... dołaczam error loga. nie mogłem dodać jako załącznik

http://www.przeklej.pl/plik/error-20110805-log-002bvb8q06jo

Użytkownik xx69xx edytował ten post 05.08.2011 20:31

  • +
  • -
  • 0

#2 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 05.08.2011 20:45

To dodaj jako kod...
tagi [ code][ /code] oczywiscie bez spacji.
  • +
  • -
  • 0

#3 xx69xx

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Gdzies
Offline

Napisano 05.08.2011 20:47

http://www.przeklej.pl/plik/error-20110805-log-002bvb8q06jo
podane bylo jako kod tam wczesniej juz
  • +
  • -
  • 0

#4 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 05.08.2011 21:00

"addons/amxmodx/logs/error_20110805.log")
L 08/05/2011 - 19:59:38: [AMXX] Failed to allocate memory (plugin "codclass_Kamikadze.amxx")
L 08/05/2011 - 19:59:39: Function "DeathMsg" was not found
L 08/05/2011 - 19:59:39: [AMXX] Run time error 19 (plugin "codclass_Marszalek.amxx") - debug not enabled!
L 08/05/2011 - 19:59:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/05/2011 - 19:59:39: Function "DeathMsg" was not found
L 08/05/2011 - 19:59:39: [AMXX] Run time error 19 (plugin "codclass_Mauser.amxx") - debug not enabled!
L 08/05/2011 - 19:59:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/05/2011 - 19:59:43: [AMXX] Run time error 4 (plugin "killstreak.amxx") - debug not enabled!
L 08/05/2011 - 19:59:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/05/2011 - 19:59:45: [AMXX] Run time error 4 (plugin "killstreak.amxx") - debug not enabled!
L 08/05/2011 - 19:59:45: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

O to mi chodzilo...
  • +
  • -
  • 0

#5 xx69xx

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Gdzies
Offline

Napisano 05.08.2011 21:08

L 08/05/2011 - 21:52:33: [AMXX] Invalid Plugin (plugin "codclass_Kamikadze.amxx")
[AMXX] Loaded 5 admins from file
L 08/05/2011 - 21:52:35: Function "DeathMsg" was not found
L 08/05/2011 - 21:52:35: [AMXX] Run time error 19 (plugin "codclass_Marszalek.amxx") - debug not enabled!
L 08/05/2011 - 21:52:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/05/2011 - 21:52:35: Function "DeathMsg" was not found
L 08/05/2011 - 21:52:35: [AMXX] Run time error 19 (plugin "codclass_Mauser.amxx") - debug not enabled!
L 08/05/2011 - 21:52:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

mam tez jeszcze to... z konsoli serwera pobrane
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych