Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mała Mapa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mandez

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Łańcut
Offline

Napisano 02.08.2011 18:25

Witam serdecznie. Mam problem z pluginem "mała mapa" Chodzi o to że nie ważne jaką wersje pluginu wgram na serwer, gdy wpisze w czacie komendę: mała mapa, serwer się crashuje i nie mogę nic zrobić poza resetem w panelu. W konsoli serwera pojawia się także błąd wczytania confingu: mapcycle_małe.txt.
Co mogę zrobić aby ten plugin działał poprawnie ? Proszę o pomoc, z góry dziękuje.

Plik .sma dodałem w załączniku.

Załączone pliki


Użytkownik Mandez edytował ten post 02.08.2011 18:35

  • +
  • -
  • 0

#2 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 02.08.2011 19:22

a masz mapcycle_male.txt w /cstrike ? moze tzreba miec w /configs ? i radze nie uzywac PL znakow w nazwach

Użytkownik DAMIANq edytował ten post 02.08.2011 19:27

  • +
  • -
  • 0

#3 Mandez

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Łańcut
Offline

Napisano 02.08.2011 21:59

mamcycle_male_txt mam w folderze configs, plik nazwany jest bez polskich liter. Nie wiem jaki może być problem pomóżcie :(

//edit: Plugin działa, system dopisał mi podwójne rozszerzenie dlatego nie widziało pliku ;) Można zamknąć temat ;)

Użytkownik Mandez edytował ten post 02.08.2011 22:27

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych