Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

program sam sie wylancza...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Proximo

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 22.03.2008 17:28

mam dosc dziwny problem zainstalowalem program
i zawsze gdy go wlacze sam sie wylancza po 5-10sek, juz nawet w samym Windowsie :(

moze ktos mi moze doradzic w czym tkwi problem :yea:

nawet antyvira wylaczylem ;P
  • +
  • -
  • 0

#2 pROgAMER

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:196
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 22.03.2008 17:55

a możesz napisac jaki to program co ?
  • +
  • -
  • 0

#3 hax

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:200
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 22.03.2008 18:09

pROgAMER,

chodzi mu zapewne ;P o sXe


Proximo,

zainstaluj patcha v23 lub v26 :)
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 22.03.2008 18:32

Proximo, SP2 ?

#5 Proximo

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 22.03.2008 23:32

nom chodzi o sXe i mam SP2 :]

wgralem patcha v26 ale to dalej nic nie daje

sXe wylancza mi sie juz w samym windowsie gdy nawet nie mam gry odpalonej, tak po 5-10sek :(

nie wiem czy to wina Antywira bo mam Avasta ale nawet gdy go wylaczylem nadal bylo to samo


POMOCY :/
  • +
  • -
  • 0

#6 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 23.03.2008 10:28

Mogą występować problemy z uruchomieniem sXe Injected na  windows'ie na którym jest zainstalowana aplikacja "Style XP", czy inna zmieniająca kernel systemowy (zmienia wygląd systemowego loadera) jak i z TuneUp Backup.


#7 Proximo

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 23.03.2008 14:10

hehe tzn ze sobie nie pogram jak mam tuneup ? :(
  • +
  • -
  • 0

#8 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 23.03.2008 14:31

może spróbuj tak:

Mój Komputer(prawym)>>Właściwości>>Zaawansowane>>Uruchomianie i odzyskiwanie(ustawienia)>>Edytuj..
szukamy karnel=kernel1.exe i zmieniamy na kernel=tukernel.exe



#9 gRucha

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 24.03.2008 13:23

Nie polecam ci sXeI. Jezeli juz postanowiles uzywac wklej biniary w odpowiednie miejsca tzn. addons/sxei i do server.cfg podopisuj komendy aktywujace plugin. Sadze ze Ci sie wylacza bo masz cos zle zrobione lub zla wersje Clienta :]
  • +
  • -
  • 0

#10 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 24.03.2008 13:29

gRucha~, a łyżka na to NIE MOŻLIWE! :o

#11 gRucha

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 24.03.2008 14:13

Dobra nie OFF Topuj bo ze jestes GlobalModem to duzo wiecej ode mnie nie mozesz.. ":O"
  • +
  • -
  • 0

#12 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 24.03.2008 15:02

właśnie o to chodzi, że mogę... ogarnij się... człowiek pisze, ze ma problem z sXe Injected klient a Ty mu wyskakujesz z jakimiś "binarami" i zbędnymi komentarzami.

#13 root

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 25.03.2008 16:28

Mam taki sam problem na win server 2003 sp2. Czy Sxe nie jest kompatybilny z tym systemem?
  • +
  • -
  • 0

#14 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 25.03.2008 17:33

raczej nie, Windows 2003 jest raczej do serwerów a nie do grania...

#15 root

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 25.03.2008 19:12

q2: Jak nie wiesz to nie wypowiadaj się. Nie musisz nabijać bezsensownie postów.
  • +
  • -
  • 0

#16 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 25.03.2008 22:43

root, to, ze masz problemy z postrzeganiem to nie moja wina, pytałeś więc ci odpowiedziałem a, że odpowiedź nie satysfakcjonuję cię wcale nie znaczy, że musisz obrażać. Nikt ci nie napisze sXe Injected na Win 2003.
Close




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych