Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem sXE Windows Vista


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szajbus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 05.01.2009 17:27

2009/01/05 16:10:20 - 
2009/01/05 16:10:20 - sXe Injected starting...
2009/01/05 16:10:20 - Win Vista SP1 (6.0.6001 Service Pack 1)
2009/01/05 16:10:20 - version: 7.4
2009/01/05 16:10:20 - open [75C4DA7E]
2009/01/05 16:10:20 - [5DA7E][_open] has an inline hook
2009/01/05 16:10:20 - [5DA7E] has been cleaned
2009/01/05 16:10:20 - Starting Device Driver
2009/01/05 16:10:20 - service [C]
2009/01/05 16:10:20 - Open manager OK
2009/01/05 16:10:20 - Create Service OK
2009/01/05 16:10:20 - Start Service OK
2009/01/05 16:10:20 -  [4E][77098128]
2009/01/05 16:10:21 -  [4B][770980F8]
2009/01/05 16:10:21 -  [166][770992A8]
2009/01/05 16:10:21 -  [BA][770987E8]
2009/01/05 16:10:21 -  [F8][77098BC8]
2009/01/05 16:10:21 -  [C2][77098868]
2009/01/05 16:10:21 -  [121][77098E58]
2009/01/05 16:10:21 -  [D2][77098968]
2009/01/05 16:10:21 -  [14B][770990F8]
2009/01/05 16:10:21 -  [105][77098C98]
2009/01/05 16:10:21 -  [14F][77099138]
2009/01/05 16:10:22 - Intercepting error
2009/01/05 16:10:22 - sXe Injected will close
2009/01/05 16:10:22 - Error:[Client not authenticated!]
2009/01/05 16:10:22 -  * Termination
2009/01/05 16:10:25 -  * Cleaning
2009/01/05 16:10:25 -  * Stoping service
2009/01/05 16:10:25 -  * Service stopped
2009/01/05 16:10:25 -  * Service deleted
2009/01/05 16:10:25 - Waiting for game...
2009/01/05 16:10:33 -  * Cleaning
2009/01/05 16:10:33 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/01/05 16:10:33 - Open service error
2009/01/05 16:10:35 -  * Cleaning
2009/01/05 16:10:35 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/01/05 16:10:35 - Open service error
2009/01/05 16:10:38 -  * Cleaning
2009/01/05 16:10:38 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/01/05 16:10:38 - Open service error

Proszę o pomoc plss
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.01.2009 17:30

Jak wista x64 to nic z tego.
Jak nie to czy dział sXe wcześniej czy nie ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Szajbus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 05.01.2009 17:49

nie musiałem dziś to install i nie mogę odpalić :(
  • +
  • -
  • 0

#4 fro0zen

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:36
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 06.01.2009 09:22

ej a jaka masz viste??
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych