Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Zablokowane modele


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Barto_12_SAS

    mów mi Paja

  • Użytkownik

Reputacja: 44
Pomocny

  • Postów:433
  • GG:
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Dąbrowa
Offline

Napisano 28.07.2011 17:24

Witam - mam dziwny problem - i pierwszy raz się z nim spotykam .

Otóż raz odwiedziłęm pewien serwer na którym były wymuszane tylko 2 modele - jeden dla cT i jeden tylko dla TT . Kidy opósciłem ten serwer i gram z botami mam nadal ten problem , że jest tylko jeden model CT i TT ! Jak to naprawić ?
  • +
  • -
  • 0

www.BartoIT.pl

:plus: - klikasz to, a dzięki temu rozwijam ten profil
Odwiedź strefę pobierania i pobierz wersję testową alfa Counter Strike: Global terror MOD


#2 Sn@jper20

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:37
  • Lokalizacja:Wa-wa
Offline

Napisano 28.07.2011 17:30

Sprawdź swój config pewnie tam , dodało parę niepotrzebnych rzeczy
  • +
  • -
  • 0
www.cs-fpg.pl - Bo najważniejszy jest Gracz ...
http://www.facebook....213661345316246
Zapraszam na DiabloModa
Dołączona grafika
Ip : 89.231.6.8:27020

#3 Barto_12_SAS

    mów mi Paja

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 44
Pomocny

  • Postów:433
  • GG:
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Dąbrowa
Offline

Napisano 28.07.2011 17:37

brightness "1"
cl_allowdownload "1"
cl_allowupload "1"
cl_backspeed "400"
cl_cmdbackup "0"
cl_cmdrate "101"
cl_corpsestay "600.000000"
cl_crosshair_color "50 250 50"
cl_crosshair_size "large"
cl_crosshair_translucent "1"
cl_dlmax "0"
cl_download_ingame "0"
cl_dynamiccrosshair "1"
cl_forwardspeed "400"
cl_himodels "0"
cl_idealpitchscale "0.8"
cl_lc "1"
cl_logocolor "#Valve_Blue"
cl_logofile "skull"
cl_lw "1"
cl_minmodels "1"
cl_radartype "1"
cl_righthand "0"
cl_shadows "1"
cl_timeout "32"
cl_updaterate "101"
cl_vsmoothing "0.05"
cl_weather "1"
con_color "255 180 30"
console "1.000000"
crosshair "1.000000"
fastsprites "0"
fps_max "101"
fps_modem "0"
gamma "3"
gl_dither "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_fog "1"
gl_monolights "0"
gl_overbright "0"
gl_polyoffset "4"
hisound "1"
hpk_maxsize "4"
hud_capturemouse "1"
hud_centerid "0"
hud_draw "1"
hud_fastswitch "1"
hud_saytext_internal "1"
hud_takesshots "1"
joystick "0"
lookspring "0.000000"
lookstrafe "0.000000"
m_filter "0"
m_forward "1"
m_pitch "0.022"
m_side "0.8"
m_yaw "0.022"
model "gordon"
MP3FadeTime "2.0"
MP3Volume "0.670000"
mp_decals "300.000000"
name "Barto_12_SAS"
net_graph "0"
net_graphpos "1"
net_scale "5"
r_bmodelhighfrac "5.0"
r_detailtextures "0"
s_a3d "0"
s_automax_distance "30"
s_automin_distance "2"
s_bloat "2.0"
s_distance "60"
s_doppler "0.0"
s_eax "0"
s_leafnum "0"
s_max_distance "1000"
s_min_distance "5"
s_numpolys "200"
s_polykeep "1000000000"
s_polysize "10000000"
s_refdelay "4"
s_refgain "0.4"
s_rolloff "1.0"
s_verbwet "0.25"
sensitivity "3.310000"
skin ""
spec_autodirector_internal "0"
spec_drawcone_internal "1"
spec_drawnames_internal "1"
spec_drawstatus_internal "1"
spec_mode_internal "2"
spec_pip "0"
suitvolume "0.250000"
sv_aim "0"
sv_voiceenable "1"
team ""
topcolor "30"
viewsize "120.000000"
voice_enable "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "2"
volume "1.270000"
setinfo "_vgui_menus" "1"
setinfo "_ah" "0"
+mlook
+jlook
exec userconfig.cfg

To co tu jest źle ?
Takie mam przeczucie , że to chyba to : spec_mode_internal "2" i to : model "gordon"
  • +
  • -
  • 0

www.BartoIT.pl

:plus: - klikasz to, a dzięki temu rozwijam ten profil
Odwiedź strefę pobierania i pobierz wersję testową alfa Counter Strike: Global terror MOD


#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 28.07.2011 18:22

cl_minmodels "1"
zamien na
cl_minmodels "0"

jeśli nie chcesz aby ustawienia które wymusi serwer się zapisywały ustaw plik configu tylko do odczytu (prawy klawisz myszy -> właściwości)
  • +
  • -
  • 1

#5 Barto_12_SAS

    mów mi Paja

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 44
Pomocny

  • Postów:433
  • GG:
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Dąbrowa
Offline

Napisano 28.07.2011 18:29

ale czy jezeli to ustawię to jak np. gram na ZM i tam sa rózne modele to czy one będą działały ?

EDIT - wszystko ładniepięknie działa - a modele jezeli jest potrzeba zmieniaja sie , a potem znow są normlane - wielkie dzięki

Użytkownik SAS edytował ten post 28.07.2011 18:39

  • +
  • -
  • 0

www.BartoIT.pl

:plus: - klikasz to, a dzięki temu rozwijam ten profil
Odwiedź strefę pobierania i pobierz wersję testową alfa Counter Strike: Global terror MOD





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych