Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

baza sql


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Samix

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • GG:
  • Lokalizacja:Łuków
Offline

Napisano 05.01.2009 14:27

mój problem wygląda tak kupiłem serwer zrobiłem na nim serwer diablomoda wszytko działało wgrałem dodatkowe knife menu stało sie tak ze mój serwer był off przez 2 dni przez firmę hostingową wrescie po 2 dniach go właczyli wgrałem diablomoda od nowa tak jak wczesniej a tu co ani /klasa nie działa anie dodatkowe menu z nozami co moze byc ? moje cvary
diablo_sql_host db4free.net:3306
diablo_sql_user diablomod
diablo_sql_pass xxx
diablo_sql_database diablomod
diablo_sql_table 

diablo_sql_save 2
// 0 - nick
// 1 - ip
// 2 - steam id 

amx_revkit_time 3
amx_revkit_health 25
amx_revkit_distance 70.0

flashlight_custom 1
flashlight_drain 1.0
flashlight_charge 0.5
flashlight_radius 8
flashlight_decay 90

hy_sun_times 99

diablo_xpbonus 10
diablo_xpbonus2 50
diablo_durability 10
diablo_spawnchance 2
SaveXP 1

diablo_dir "addons/amxmodx/diablo/"
diablo_show_health 1

diablo_knife 35
diablo_knife_speed 1000
diablo_arrow 120
diablo_arrow_speed 1500
diablo_klass_delay 2.5

  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 05.01.2009 16:31

Daj plik amxmodx/logs/diablo.log
  • +
  • -
  • 0

#3 fro0zen

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:36
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 05.01.2009 21:20

ale wy to macie problemy ..;D
  • +
  • -
  • 0

#4 TastyB

    Zaawansowany

  • Girl

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:147
Offline

Napisano 06.01.2009 01:42

sprawdz czy serwer moze sie laczyc z baza danych - to najczestszy problem




Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#5 Samix

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • GG:
  • Lokalizacja:Łuków
Offline

Napisano 06.01.2009 07:30

dobra wszytko działa najwidoczniej musiałem najpierw wgrać diablomoda a później noże
// do zamknięcia
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych