Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Podczas Kompilaci Na AmxxProblem Z QTM_CodMod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 AvatarZwirek

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 26.07.2011 16:50

Siema podczas kompilacji wyskakują mi błędy.

QTM_CodMod.sma(168) : error 001: expected token: "}", but found "-string-"
QTM_CodMod.sma(172) : error 010: invalid function or declaration
QTM_CodMod.sma(364) : error 017: undefined symbol "WczytajDane"
QTM_CodMod.sma(426) : error 002: only a single statement (or expression) can follow each "case"
QTM_CodMod.sma(426) : error 029: invalid expression, assumed zero
QTM_CodMod.sma(426) : warning 215: expression has no effect
QTM_CodMod.sma(426) : error 001: expected token: ";", but found "]"
QTM_CodMod.sma(426) : fatal error 107: too many error messages on one line

To Jest Mój 1 Temat Więc Słaby!!

Załączone pliki


Użytkownik AvatarZwirek edytował ten post 26.07.2011 16:52

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 alc0

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:104
  • Steam:steam
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 26.07.2011 17:56

Po usunięciu tych błędów co tu są tj:
-jak dodałeś klasy to najpierw zamknij cudzysłów, a potem postaw przecinek na końcu wersu
-w klasie Partyzant brakuje klamry i dwa razy te same funkcje przypisałeś.

Ale jak to poprawiłem to pojawiła się masa błędów typu:
undefined symbol i tu już nie bardzo umiem pomóc...
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 AvatarZwirek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 27.07.2011 08:28

A byś mógł zrobić codmoda z moimi klasami
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#4 ArcyNEW

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 27.07.2011 08:36

Ja spróbuje cos Ci pokombinować , ale nie obiecuję ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych