Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Error ;)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 04.01.2009 17:10

Cze.

Co tu opisywać, nie mogę wejść na serwer ZombieMod ( patrz screen ).
Czy to wina źle skonfigurowanego serwera ?

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1729
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 04.01.2009 17:13

Na żaden, na konkretny czy na swój ?
  • +
  • -
  • 0

#3 CogU.t. :]

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • GG:
Offline

Napisano 04.01.2009 17:15

Ale wyskakuje ci to przy kazdym serwerze czy tylko na tym?
:/
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 556
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 04.01.2009 17:15

tak problemy z serwerem
  • +
  • -
  • 0

#5 CogU.t. :]

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • GG:
Offline

Napisano 04.01.2009 17:17

Mysle ze jest to wina Firewall'a - wyłącz go. A jak nie to bedziemy myslec dalej:) :] Albo sciagnij hamachi i powinno byc bez problemu.
  • +
  • -
  • 0

#6 zer0.

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 04.01.2009 17:24

Tylko na jednym to występuje.

[ Dodano: 04-01-2009, 17:25 ]

wina Firewall'a - wyłącz go

OFF
  • +
  • -
  • 0

#7 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1729
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 04.01.2009 17:30

Może wina protokołu (binarek) ?
  • +
  • -
  • 0

#8 zer0.

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 04.01.2009 17:32

Serwer grywalny ( np. 15/18 )
Wina mojego sprzętu czy ustawień etc.?

[ Dodano: 04-01-2009, 17:33 ]

Na żaden, na konkretny czy na swój ?

Nie mój
  • +
  • -
  • 0

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 556
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 04.01.2009 17:39

reset steam?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych