Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

xredirect szwankuje


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 oMniX

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:7
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 22.07.2011 21:22

Mam problem z przenoszeniem się na inny serwer,a mianowicie chodzi o plugin xredirect.


[ .:Nazwa :. ]
address=**.***.****.***
port=****
cmdbackup=3
noauto=0
nomanual=0
nodisplay=0

[.: Nazwa :.]
address=**.***.****.***
port=****
cmdbackup=3
noauto=0
nomanual=0
nodisplay=0


[ .:Nazwa:. ]
address=**.***.****.***
port=****
cmdbackup=3
noauto=0
nomanual=0
nodisplay=0

Normalnie pisze serwer DM i IP w serverlist się zgadza,a za każdym razem z FFA robi tylko reconnect na FFA. Z innymi serwerami nie mam problemu,a są tak samo ustawione. Nie wiem od czego tak się dzieje. IP jest DM,a na statusie jest mapa i ilość graczy z FFA i tak tylko jest na moim FFA,wie ktoś może czego to może być przyczyna? Wszystko jest OK poustawiane,bo na reszcie serwerów działa jak trzeba.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 23.07.2011 03:47

pokaz twoje cvary
  • +
  • -
  • 0

#3 oMniX

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:7
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 23.07.2011 08:46

Myślę,że to nie jest winna cvary. Na innych serwerach mam takie same i tylko na FFA mi źle działa. Wszystko kopiowałem z FFA na resztę serwerów.


redirect_active 1
redirect_auto 1
redirect_manual 3
redirect_follow 1
redirect_check_method 2
redirect_announce 30
redirect_announce_mode 3
redirect_announce_alivepos_x -1.0
redirect_announce_alivepos_y 0.01
redirect_announce_deadpos_x -1.0
redirect_announce_deadpos_y 0.01
redirect_show 1
redirect_adminslots 1
redirect_maxadmins 0
redirect_retry 1
redirect_hidedown 0
redirect_localslots 0

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 CraCKeR

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • Imię:Cracker
  • Lokalizacja:Lbrt
Offline

Napisano 23.07.2011 18:16

Moze inne serwery sa pelne czy cos?

Albo sa jakies ukryte sloty/zarezerwowane?
  • +
  • -
  • 0

#5 oMniX

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:7
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 23.07.2011 20:35

Moze inne serwery sa pelne czy cos?


Nie,bo serwery są świeże i nie były reklamowanie,a zresztą sprawdzałem.

Albo sa jakies ukryte sloty/zarezerwowane?


Tyle co mój slot jako admin,ale na innych serwerach działa normalnie.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych