Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dziwny komunikat w "say'u"Tak jak w tytule


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ricki

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Ricardo
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 21.07.2011 16:21

Od pewnego czasu na moim serwerze zaczął pojawiać się dziwny komunikat, nie wiem czym to jest spowodowane i od czego to jest, jeszcze tydzień temu było normalnie a teraz zaczęło się to pokazywać. W sumie nie przeszkadza to aczkolwiek trochę rozprasza w trakcie gry, może ktoś wie od czego to jest i jak to zniwelować. Byłbym wdzięczny za pomoc - Wszystko widoczne na screenie poniżej.
Dołączona grafika

Użytkownik Ricki edytował ten post 21.07.2011 16:22

  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 21.07.2011 16:34

nie wrzuciles pliku .txt do data/lang od pluginu Easy End RoundSounds
  • +
  • -
  • 0

#3 Ricki

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Ricardo
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 21.07.2011 17:16

A skąd ten pliczek mam wziąć?, jak instalowałem tego plugina to nie było tam chyba żadnego takiego pliku.

Użytkownik Ricki edytował ten post 21.07.2011 17:16

  • +
  • -
  • 0

#4 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 21.07.2011 17:50

nie wiem czy to od tego pluginu ale sprawdz: Załączony plik  end_roundsound.txt   1,22 KB  16 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#5 Ricki

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Ricardo
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 22.07.2011 10:15

Nie działa, cały czas pokazuje się owy komunikat. Aha te RS które mam zainstalowane nazywają się dokładnie
Alt end round sounds

  • +
  • -
  • 0

#6 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 22.07.2011 10:19

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
Counter-Strike -> Problemy
do
AMX Mod X -> Problemy z pluginami

  • +
  • -
  • 0

#7 Kreviq

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.07.2011 10:26

Zresetowałeś serwer? Wgrałeś tam gdzie trzeba?
  • +
  • -
  • 0

#8 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6032
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 22.07.2011 10:32

Zresetowałeś serwer? Wgrałeś tam gdzie trzeba?

czyli do folderu data\lang\
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych