Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Klucz steam na allegroopłaca się kupować?
Napisano 20.07.2011 13:10
Napisano 20.07.2011 13:41
Napisano 20.07.2011 13:47
Bo właściciel który sprzedaje ma na pewno pudełka od tych gier i w każdej chwili może zmienić hasło do konta.
A ty nic z tym nie zrobisz, bo STEAMPOWERED potrzebuje screena klucza z karteczki, która jest w pudełku z grą.
Reasumując lepiej kupić 2-3 razy drożej w sklepie niż potem nie mieć steama

Napisano 20.07.2011 13:47
Napisano 20.07.2011 13:59

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 20.07.2011 14:21

Napisano 20.07.2011 14:41
Napisano 20.07.2011 15:18
Napisano 20.07.2011 15:22
Zabronione jest wystawianie na Aukcjach następujących przedmiotów (przedmioty zakazane):
...
14. Oprogramowanie na licencji NFR (Not For Resale), w wersji testowej, freeware, shareware, abandonware;
czyli puste konta steam, lub link do pobrania steama w odpowiedzi po wyslaniu kasy za taki przedmiot
Sprzedający musi być wyłącznym autorem publikacji lub jej wydawcą. Wydawca publikacji musi być użytkownikiem Konta Firma. Publikacja nie może być objęta licencją GNU Free Documentation License (nie dotyczy instrukcji i dokumentacji oprogramowania dołączanych do programów na licencji GNU GPL)
i wsio w temacie
Napisano 20.07.2011 18:21
***** prawda! licencja ESD jest teraz bardzo popularna i większość szanujących się firm produkujących gry nawiązuje współpracę z mengerami gier jak np Steam czy Origin wcześniej znany jako EA download manager. Odstępują także od wersji BOX ponieważ jest coraz mocniejszy internet i kwestia pobrania gry dla gracza to kilka godzin więc po co płacić za pudełko i płytę która po misiącu i tak jest nieaktualna bo tworzone są łatki np balansujące grę jak np w starcraft2. Taki klucz jest bardzo bezpieczny, ja tak kupiłem około 10gier i z żadną nie mam problemu od kilku lat.Ja bym nie proponował kupować samych kluczy, czemu ?
Bo właściciel który sprzedaje ma na pewno pudełka od tych gier i w każdej chwili może zmienić hasło do konta.
A ty nic z tym nie zrobisz, bo STEAMPOWERED potrzebuje screena klucza z karteczki, która jest w pudełku z grą.
A tak poza tym widze że dalej ludzie nie rozumieją, i napisze to chyba 20 raz na tym forum.
Counter Strike to nie STEAM
Napisano 20.07.2011 18:28
***** prawda! licencja ESD jest teraz bardzo popularna i większość szanujących się firm produkujących gry nawiązuje współpracę z mengerami gier jak np Steam czy Origin wcześniej znany jako EA download manager. Odstępują także od wersji BOX ponieważ jest coraz mocniejszy internet i kwestia pobrania gry dla gracza to kilka godzin więc po co płacić za pudełko i płytę która po misiącu i tak jest nieaktualna bo tworzone są łatki np balansujące grę jak np w starcraft2. Taki klucz jest bardzo bezpieczny, ja tak kupiłem około 10gier i z żadną nie mam problemu od kilku lat.Ja bym nie proponował kupować samych kluczy, czemu ?
Zrozum bardzo prostą rzecz (teraz co prawda nie ma juz chyba tego problemu) ale jak nie bylo steam guard'a to ludzie wlasnie w ten sposob odzyskiwali swoje skradzione konta steam, wlasnie poprzez skan oryginalu zakupionego klucza. Takze poniekąd jest to prawda co napisał NaXe. W ten sposob mozna odzyskać klucze/konta Steam.
A tak poza tym widze że dalej ludzie nie rozumieją, i napisze to chyba 20 raz na tym forum.
Counter Strike to nie STEAM
Dziękuję, że nas uświadomiłeś, ale pokaż mi gdzie tu ktoś tak napisał? Gra Counter-Strike to produkt oferowany przez platformę Steam.
Użytkownik hiroshima edytował ten post 20.07.2011 18:29
Napisano 21.07.2011 10:35
Napisano 21.07.2011 17:49

Napisano 23.09.2011 16:46
Jedyne sprawdzone klucze steam, to te za 30zł, bo te po 10-15 to zwykłe ściemy. Trzeba jednak wczytać się w opis, gdzie pisze, że klucze były używane.
Warto dopłacić i nie być zdziwionym, niż później złapać tzw. ZONKa i zniechęcić się do gry i platformy.
Ponadto dodam, że czasy, gdy cs 1.6 kosztował jak chleb już minęły, a szkoda, bo ja za 5zł w sklepie kupiłem i nie narzekam już półtora roku

Napisano 17.10.2011 14:58
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych