Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem odpaleniem serwera.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 zysku

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 19.07.2011 12:06

Mam problem z serwerem poniewaz, gdy wgram tego coda to uruchomie serwer to on sie nie odpala. Niewiem czemu. Hosting na jakim stoi to nabojnia.pl Typ serwera to S & NS. Niewiem co sie dzieje. Aby serwer sie opalil to trzeba robic reinstal. Oto moj cod: Pomoze ktos?

Załączone pliki



#2 Droso

    Dawniej HubertTM

  • Support Team

Reputacja: 1279
Godlike

  • Postów:2371
  • Steam:steam
  • Imię:Hubert
  • Lokalizacja:Tomaszów Mazowiecki
Offline

Napisano 19.07.2011 14:21

LOGI !?
  • +
  • -
  • 0

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!

Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!


#3 zysku

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.07.2011 17:52

Dołączona grafika
Dołączona grafika
N?ie moglem skopiowac

#4 fejk

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 20.07.2011 17:54

FATAL ERROR (shutting down) : Mod_NumForName: models/mine.mdl not found - oznacza to, że nie znaleziono pliku "mine.mdl" w models

musisz ściagnąć ten model i wrzucić do models dać restart serwera i będzie chodzil

Dziękuje Dobranoc

#5 zysku

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.07.2011 08:31

Wklepalem model miny i spadochronu i serverek smiga:)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych