Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd z modelami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 fejk

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 18.07.2011 20:59

Witam

Otóż mam taki problem iż jak mam klasy na zombie to chciałbym każdemu zombie dać inny "ubiór", no ale jak zmieniam :

new const zclass2_model[] = { "zombie_source" }

na swój model, to i tak jest model zombie_source.

Każdy mój zombie ma taki ubiór i standardowe i wgrywane ręcznie..

Proszę o pomoc, oczywiście wynagrodzę to ^^


pozdrawiam

#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 18.07.2011 21:14

Gdzie to edytujesz?
  • +
  • -
  • 0

#3 fejk

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 18.07.2011 21:29

edytowałem to w " zpa_zclasses40.sma"

to źle?

Dodano 19 lipiec 2011 - 19:10:
up :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych