Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z klasami, itemami w codzie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 zysku

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.07.2011 17:30

Mam problem, poniewaz gdy dodaje nowe klasy, itemy do coda po zapisaniu pliku .sma i zmianie mapki na serverze nie zapisuja sie one. Niewiem czy sa tam jakies bledy ale ja podejrzewam ze nie ma. Podaje moj plik .sma w nadziei ze ktos mi z tym pomoze co robie nie tak:) na razie dodana jest tylko 1 klasa ktora nie dziaa. To ta ostatnia. Invasible man. Pomoze mi z tym ktos?:)

Załączone pliki


Użytkownik zysku edytował ten post 15.07.2011 17:30


#2 Kserokopie

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 44
Pomocny

  • Postów:148
  • Imię:krzysiek
  • Lokalizacja:okolice opoczna
Offline

Napisano 16.07.2011 11:20

Pliki sma nie wystarczy zapisać trzeba je kompilować najlepiej lokalnie (czyli na swoim kompie) Poradnik jak kompilować pluginy - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#3 zysku

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.07.2011 13:48

Oni pisza jakies niestworzone rzczy z czego ja nic nie rozumiem;/

Dodano 16 lipiec 2011 - 14:04:
Gdy wbilem plik .sma do tego glownego katalogu i nic wiecej to po kliknieciu w compile czy jakos tak wyskakuja bledy: Dołączona grafika Moze mi toktos wytlumaczyc krok po kroku gdzie wkleic plik .sma?

#4 Kserokopie

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 44
Pomocny

  • Postów:148
  • Imię:krzysiek
  • Lokalizacja:okolice opoczna
Offline

Napisano 16.07.2011 18:46

Kompilacje dobrze zrobiłeś tylko po prostu ten sma jest źle przerobiony.
  • +
  • -
  • 0

#5 zysku

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.07.2011 19:34

Mozecie mi powiedziec jak dobrze zrobic? Jakis dobry cod mod? Takie cos podobnego do tego? On jest zle ogolnie zrobiony czy ja zle zrobilem? Wskazecie bledy?

#6 fejk

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:336
  • GG:
  • Lokalizacja:users.ini
Offline

Napisano 18.07.2011 07:33

są błędy w kodach..

najlepiej zleć komuś żeby Ci zrobił...

lub

poszukaj w necie albo dobrze przepatrz amxx

lub

kup od kogoś gotową paczkę... ile zapłacisz 10 zł?

#7 zysku

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.07.2011 08:35

Ale kiedys mialem paczke cod mod by siwusek i wszytsko chodzilo:(




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych